You are here:

Storck s-a săturat de ce a văzut în fotbalul românesc: "Pentru mine e ceva nou. Poate că în România trebuie să respectaţi aceste reguli"

Storck s-a săturat de ce a văzut în fotbalul românesc: "Pentru mine e ceva nou. Poate că în România trebuie să respectaţi aceste reguli"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul german de la Sepsi, Bernd Storck, continuă să excludă jucători din lot. De această dată nu s-a bazat pe doi fotbalişti cu U Cluj, iar la final s-a arătat nemulţumit că regulile sale nu sunt respectate.

Bernd Storck s-a săturat! "În mod normal nu avem nevoie de aceste reguli, dar poate în România trebuie să le respectaţi"

Sepsi n-a mai câştigat de patru etape, iar Bernd Storck s-a arătat dezamăgit de meciul din etapa a şasea. 

U Cluj a câştigat cu Sepsi, scor 3-0, iar la final concluziile germanului de pe banca echipei din Sfântu Gheorghe au fost dure. Bernd Storck i-a exclus din lot pe Ninaj şi Niczuly, după o ceartă între fotbalişti, apoi s-a arătat surprins că anumite reguli nu sunt respectate în fotbalul românesc. 

"Când vezi golurile primite, ele au fost doar după dueluri pierdute. E o mare dezamăgire pentru mine, dar când pierzi mingea şi omul trebuie să alergi înapoi şi să te baţi. E fotbal profesionist, trebuie să alergi înapoi. Azi a fost o prestaţie rea. 

Sunt dezamăgit de situaţie, am avut probleme în ultimele 10 zile, ne-am distrus. Am avut probleme cu disciplina, de aceea nu am avut jucători cu noi (n.r. - Niczuly şi Ninaj), avem un program, reguli, toată lumea le respectă. Avem reguli, e începutul sezonului şi de asta le respectăm. Pentru mine e ceva nou ce văd aici. 

În mod normal nu avem nevoie de aceste reguli, dar poate în România trebuie să respectaţi aceste reguli, că în ultimele 10 zile am avut probleme. 

Niczuly şi Ninaj au făcut probleme şi trebuie să suporte consecinţele. 

Azi nu a fost uşor, dar în prima repriză am luat gol din nimic. Ambele echipe s-au neutralizat, trebuie să fim eficienţi, iar azi nu s-a întâmplat. 

Fotbalul e cu suişuri şi coborâşuri, dar din aceste meciuri trebuie să lucrezi asupra lucrurilor care ne-au nemulţumit şi să îmbunătăţim", a declarat Bernd Storck, după U Cluj - Sepsi 3-0. 

Afla mai multe despre: bernd storckbernd storck sepsiu cluj sepsi 

viewscnt
Articole similare