You are here:

"Vrem să schimbăm ADN-ul clubului". Ovidiu Sabău a anunţat revoluţia la U Cluj, de pe locul secund în Superliga

"Vrem să schimbăm ADN-ul clubului". Ovidiu Sabău a anunţat revoluţia la U Cluj, de pe locul secund în Superliga

U Cluj

Comentarii

Antrenorul de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a fost mulţumit pentru ce a văzut luni seara, în victoria cu Sepsi. Principalul îşi doreşte ca echipa să facă pasul următor, în play-off-ul Superligii.

Clubul din Superliga care se transformă! "Vrem să schimbăm ADN-ul. De la locul 9-10, retrogradare, la..."

Universitatea Cluj a învins luni, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a şasea a Superligii, iar în cele 90 de minute ardelenii au dominat copios. 

După ce startul bun de sezon a fost confirmat şi în meciul cu echipa lui Storck, Sabău a anunţat viziunea sa în privinţa lui U Cluj. 

"Da, vreau să-i felicit pe jucători, că au făcut sacrificii. Muncim mult, jucătorii sunt disciplinaţi. Îl felicit pe Bic, că a făcut 200 de meciuri în Liga 1 şi am dorit victoria şi pentru el, pentru fani. Chiar dacă începutul de joc a fost crispat, e normal, pentru că am jucat cu o echipă bună.

În a doua repriză, da, aşa e. Am practicat un fotbal frumos, cu ocazii, aşa se construieşte o echipă, iar jocul din a doua repriză ne-a dat confirmarea că lucrurile funcţionează. Sunt încântat că aceşti oameni au respect pentru acei suporteri care vin, să joace pentru ei şi să facem echipă. 

Noi ar trebui să gândim că suntem o echipă bună, care are calitate, care se poate califica în play-off. 

Vrem să schimbăm ADN-ul clubului, de la locul 9-10, retrogradare, la... Schimbăm situaţia acestui club, e devreme, trebuie să fim la locul nostru, dar nu mai vreau să fim echipa care pleacă cu şansa a doua. Îmi cer scuze lui Colţescu, am zis că a dat prea uşor un fault şi mi-a dat galben. Trebuia să stau în banca mea, nu la marginea terenului", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după victoria clară obţinută de U Cluj. 

În clasament, "şepcile roşii" au 12 puncte şi ocupă locul secund. Sepsi este pe locul 6, cu 8 puncte.

Afla mai multe despre: u cluj sepsiioan ovidiu sabau u cluj 

viewscnt
Articole similare