You are here:

Decizia antrenorului din Superliga l-a uimit pe Mihai Stoica: ”Nu poţi să te faultezi singur”

Decizia antrenorului din Superliga l-a uimit pe Mihai Stoica: ”Nu poţi să te faultezi singur”

Superliga

Comentarii

Universitatea Cluj a spulberat-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-0, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Pe Cluj Arena, covăsnenii nu au avut nicio şansă, iar după o prima repriză echilibrată, echipa antrenată de Bernd Storck a fost de nerecunoscut în actul secund, în care Vladislav Blănuţă s-a dezlănţuit, reuşind să marcheze o dublă.

Roland Niczuly şi Branislav Ninaj, doi oameni din bază din tabăra lui Sepsi, nu au făcut parte din lotul deplasat de covăsneni la Cluj, din cauza unui conflict petrecut la unul dintre antrenamentele premergătoare jocului.

Mihai Stoica nu este de acord cu decizia luată de Storck: ”Dacă nu îţi iese, ai o mare problemă”

Ca urmare a incidentului dintre Niczuly şi Ninaj, Bernd Storck a decis să îi excludă pe cei doi jucători pentru o perioadă nedeterminată de timp.

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, este de părere că o hotărâre atat de severă nu poate fi aplicată când vine vorba despre doi jucători ce sunt exponenţiali pentru o echipă.

”Se anunţa un meci foarte echilibrat, dar Bernd Storck a întreprins nişte acţiuni care au făcut din meciul ăsta un meci foarte dezechilibrat. Pentru că, dacă tu îţi permiţi luxul să renunţi la căpitanul tău (n.r. Roland Niczuly) şi la Ninaj, care face un sezon bun, uite ce s-a întâmplat...

Sepsi a arătat ca o echipă în degringoladă. Nu poţi să te faultezi singur, adică poţi. Drept dovadă poţi.

Dacă îţi iese, eşti foarte bun, dacă nu, ai o mare problemă. Eu, cu experienţa pe care am acumulat-o, consider că nu este bine să scoţi un jucător din lot”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasepsi 

viewscnt
Articole similare