Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat-o pe Bayern Munchen şi a semnat cu FCSB. Basarab Panduru, impresionat de calităţile jucătorului

A refuzat-o pe Bayern Munchen şi a semnat cu FCSB. Basarab Panduru, impresionat de calităţile jucătoruluigalerie foto

FCSB

Comentarii

Pare greu de crezut, dar la FCSB este un jucător care a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru a semna cu echipa lui Gigi Becali. Basarab Panduru se declară impresionat de calităţile jucătorului.

În aproape toate cazurile, pentru orice tânăr jucător este uşor de ales între o ofertă de la Bayern Munchen şi una de la FCSB. Există însă şi excepţii.

Un jucător care a impresionat în acest sezon a refuzat să meargă la Bayern Munchen şi a ales să evolueze la FCSB.

A avut ofertă de la Bayern Munchen, dar a ales FCSB-ul: ”Am şanse mult mai mari aici”

Rareori se întâmplă ca scouterii marilor echipe din Europa să fie impresionaţi de un jucător român. Şi totuşi există la FCSB un tânăr fotbalist care le-a atras atenţia celor de la Bayern Munchen.

Ianis Stoica a avut ofertă de la Bayern Munchen când era doar un copil, dar a ales să joace la FCSB, deoarece spune că aici avea şanse mai mari să prindă meciuri:

”Am jucat un meci cu Bayern Munchen şi a urmat un interes al lor, dar atunci eram la Steaua (n.r. FCSB) şi am ales Steaua în loc de Bayern deoarece ştiam că am şanse mult mai mari aici”, a dezvăluit Ianis Stoica, într-un interviu acordat în 2018.

Ianis Stoica este cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului, după ce, când avea doar 14 ani, a înscris într-un meci cu Sănătatea Cluj, în Cupa României.

Fiul lui Pompiliu Stoica (foto jos), atacantul de 18 ani a crescut constant de la acel meci şi în acest sezon este una dintre marile surprize plăcute din Liga 1.

Basarab Panduru este impresionat de calităţile lui Ianis Stoica

Ianis Stoica a primit tot mai multe şanse să joace în prima echipă a FCSB-ului şi până acum nu a dezamăgit. În acest sezon a devenit o prezenţă constantă în lotul lui Edi Iordănescu şi are cifre foarte bune.

Ianis Stoica a adunat 240 de minute jucate în 8 partide, însă a fost timp suficient pentru el să înscrie de 4 ori. Basarab Panduru se declară impresionat de calităţile lui:

”Mi se pare că poate să dea gol, a dat goluri din puţinele minute jucate. Mă uit la el şi văd că are niste execuţii de om care are cap, ştie ce să facă în anumite situaţii.

Deocamdată face lucruri bune. Nu cred că e rău fizicul, după 18 ani nu ştiu dacă mai creşti. Face lucruri bune, asta e interesant. Pare că are lucruri bune, să o ţină aşa, că e bine”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare