Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură uriaşă pentru Becali pe piaţa transferurilor. FCSB a reuşit mutarea anului în fotbalul românesc: "Ajunge în Franţa sau în Italia"

O nouă lovitură uriaşă pentru Becali pe piaţa transferurilor. FCSB a reuşit mutarea anului în fotbalul românesc: "Ajunge în Franţa sau în Italia"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 3-2 în meciul cu Academica Clinceni şi a ajuns la trei victorii consecutive în Liga I.

FCSB a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, pe Academica Clinceni, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I.

Vicecampioana României a marcat prin Keşeru ‘3, Vinicius ’10 şi Stoica ’67. Pentru Academica au înscris Omoh '45 şi Cascini '89.

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Cordea (Oaidă ’60), Şut (Ov. Popescu ’60), Olaru (Musi ’84) – I. Stoica, Keşeru (Budescu ’72), V. Gheorghe (Dumiter ’84). Antrenor: Edward Iordănescu.
  • Academica Clinceni: E. Dobre – Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Moulin, Cascini – Cioiu (Gavra ’74), Chandarov (Kazlauskas '90+3), De Amorim (Dumitrache ’76) – Omoh (Goma ’74). Antrenor: Ionuţ Chirilă

Fără Florin Tănase, Octavian Popescu sau Florinel Coman, Andrei Cordea a devenit cel mai important mijlocaş din lotul FCSB-ului. Însă, în meciul cu Academica Clinceni, fotbalistul de 22 de ani n-a avut cea mai bună evoluţie împotriva fostei sale echipe şi a fost înlocuit în minutul 60 de Edward Iordănescu.

În ciuda prestaţiei dezamăgitoare din partida de sâmbătă seara, Andrei Cordea este fotbalistul în care Gigi Becali îşi pune toate speranţele pentru un viitor transfer. Cu prestaţii foarte bune în actualul sezon, după ce a fost adus în vara acestui an de la Academica Clinceni, mijlocaşul de 22 de ani a devenit jucător de bază la FCSB şi a debutat chiar şi pentru prima reprezentativă a României, în această lună.

  • 50 de mii de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Andrei Cordea de la Academica Clinceni

De altfel, Andrei Cordea a început să fie urmărit de scouteri ale cluburilor importante din Europa, iar Adrian Neaga, fost atacant al roş-albaştrilor, e sigur că mijlocaşul va ajunge să evolueze în Ligue 1 sau în Serie A.

"FCSB e o echipă cu jucători foarte buni, cu jucători care pot face diferenţa, jucători tineri care pot creşte în timp. Se văd schimbările de când a venit Edward Iordănescu. Se vede în jocul echipei că a schimbat multe. Să sperăm că el va decide în continuare totul.

Cordea este un jucător care în ultimul timp a crescut foarte mult, mai ales după transferul de la Clinceni din vară. Cred că este jucătorul care poate juca în viitor în orice campionat bun din Europa. Chiar îl văd în Franţa sau în Italia" , a spus Adrian Neaga.

  • 7 mii de euro încasează lunar Andrei Cordea la FCSB
  • 650 de mii de euro este cota lui Andrei Cordea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecaliandrei cordea 

viewscnt
Articole similare