adplus-dvertising
You are here:

Un nou transfer la CFR Cluj. Tricolorul pe care s-a bazat Rădoi acceptă plecarea în Gruia. Reacţie de ultim moment

Un nou transfer la CFR Cluj. Tricolorul pe care s-a bazat Rădoi acceptă plecarea în Gruia. Reacţie de ultim moment

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunţat noi transferuri la campioana României, dar în iarnă. Inclusiv antrenorul Dan Petrescu aşteaptă şi alţi fotbalişti în lot, iar campioana a primit un răspuns pozitiv din partea lui Marco Dulca. Mijlocaşul a oferit o reacţie de ultim moment după interesul dezvăluit de tatăl său.

Marco Dulca vrea să se transfere la CFR Cluj după dezvăluirea făcută de tatăl său

CFR Cluj are încă un sezon aglomerat, cu meciuri împotriva celorlalte contracandidate la titlul Ligii 1, FCSB şi Universitatea Craiova, dar şi cu partidele din grupele Conference League. Campioana îşi conturează lista de transferuri, deja, alături de Dan Petrescu, iar un nume a fost dezvăluit. 

În urmă cu câteva zile, Cristi Dulca, unul dintre apropiaţii antrenorului campioanei României, a dezvăluit că fiul său, Marco Dulca, e pe radarul clubului din Gruia. Chindia Târgovişte, clubul mijlocaşului, a oferit imediat o reacţie prin care şi-a anunţat intenţia. 

FCSB - Academica Clinceni: LIVE

Sâmbătă, a venit rândul jucătorului să ofere o reacţie despre posibilul transfer la CFR Cluj. El nu a putut comenta, pe larg, subiectul, dar a recunoscut că îi surâde ideea de a juca pentru CFR Cluj, după ce a avut evoluţii apreciate la Chindia Târgovişte şi a prins echipa naţională la Jocurile Olimpice. 

"Am citit şi eu ce s-a scris zilele astea, nu ştiu ce se va întâmpla zilele astea. Întrebaţi-i pe cei care au vorbit (n.r. - pe tatăl său, Cristi Dulca). 

Nu contează trecutul meu, fiecare jucător îşi doreşte să meargă la mai bine şi normal că mi-aş dori să ajung la campiona României. Momentan sunt la Chindia, trebuie să fiu cu gândul aici, să progresez şi, din iarnă, vom vedea ce va fi", a spus mijlocaşul central al Chindiei Tâgovişte. 

Internaţionalul român, care a jucat şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo în reprezentativa formată de Mirel Rădoi, e cotat la 600.000 de euro şi mai are contract la Chindia până în iunie 2023. 

Pentru acest sezon, CFR Cluj i-a transferat pe: Hadi Sacko, Nana Boateng, Denis Rusu, Denis Alibec, Mihai Bordeianu, Fofana, Graovac, Cristiano, Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhenna, Anas Tahiri, Juan Emmanuel Culio, Florin Ştefan şi Ulrich Mele, cel din urmă plecând, între timp, la FC Voluntari. 

Plecat în 2015 dintre juniorii lui U Cluj, Marco Dulca a jucat la echipele under ale lui Swansea, ca mai apoi să revină în România la Viitorul Constanţa. 

viewscnt
Articole similare