Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A sărit în apărarea lui Laurenţiu Reghecampf! Mihai Rotaru a intrat în gura lui Mircea Dinescu după declaraţiile făcute: ”Săracul, mi-e milă de el. Are probleme”

A sărit în apărarea lui Laurenţiu Reghecampf! Mihai Rotaru a intrat în gura lui Mircea Dinescu după declaraţiile făcute: ”Săracul, mi-e milă de el. Are probleme”
Comentarii

Universitatea Craiova s-a despărţit de antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi staff-ul acestuia, după ce conducătorii din club au sesizat diferenţe între pretenţiile acestora şi munca colaboratorilor fostului principal.

A sărit în apărarea lui Laurenţiu Reghecampf! Mihai Rotaru a intrat în gura lui Mircea Dinescu după ultimele declaraţii: ”Săracul, mi-e milă de el. Are probleme”

Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Universitatea Craiova, în locul său a fost adus Laszlo Balint. 

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, i-a reproşat, printre altele, lui Reghecampf şi participarea la emisiune extra-sportive (exemplu: emisiunea lui Mircea Dinescu, ”Fiţă cu Adiţă”, 40 de întrebări de la Kanal D). 

Declaraţiile lui Rotaru l-au scos din sărite pe realizatorul emisiunii „Poezie şi Delicateţuri”, Mircea Dinescu, care a ieşit l-a atac. 

„Mi-e milă de oamenii ăştia. Eu nu-l cunoşteam pe Reghecampf, la emisiune am făcut-o. Mi s-a părut un băiat cumsecade, delicat şi chiar timid. Nu avea decât de câştigat stând cu mine la taclale. Unde să stea un antrenor, numai la babaroase? (n.r. - zarurile cu care se joacă barbut). Ce, e bebeluş, să ceară voie? «Vreau să fac pipi, tovarăşe». Este un antrenor, o figură. Cum să ceară voie să meargă la Dinescu? De ce trebuie să anunţi? Imaginea clubului nu avea decât de câştigat.

În primul rând, şi-a arătat latura omenească. A gătit, se pricepe puţin. Conveniserăm să nu vorbim nimic despre viaţa lui sentimentală şi am acceptat cu mare plăcere. Nu-mi place să vorbesc despre ce faci în timpul liber, cu cine te culci. Am discutat despre fotbal, au cântat şi imnul Craiovei acolo, a fost o chestie foarte simpatică.

Ăştia nu înţeleg. Îl ţii pe Reghecampf cu capacul pe oală? De ce? Să cadă capete deoarece un antrenor al Craiovei vine la o emisiune de mare succes, unde se cântă muzică tradiţională, unde se găteşte mâncare oltenească? Duminică o să propun conducerii televiziunii să reluăm acea emisiune. Acest domn mi-a făcut reclamă mascată. Cum îl cheamă? (n.r.- i se transmite: Mihai Rotaru) Săracul... mi-e milă de el, are probleme”, a spus Dinescu la „Focus”, pe PrimaTV.

Despărţirea lui Reghecampf de club a fost una surprinzătoare şi a fost cauzată de diferenţele dintre metodele de muncă ale staff-ului şi dorinţele conducătorilor. Mihai Rotaru vrea o mai bună organizare a lucrurilor inclusiv la nivel sportiv, iar colaboratorii fostului principal nu au mai făcut faţă pretenţiilor de la un anumit punct.

Antrenorii pe care Mihai Stoica îi vedea înaintea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova: ”De trei luni tot auzeam” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfmircea dinescumihai rotaru 

viewscnt
Articole similare