adplus-dvertising
You are here:

"A spus apropiaţilor că e pus la naţională!". Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre negocierile pentru noul selecţioner | EXCLUSIV

"A spus apropiaţilor că e pus la naţională!". Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre negocierile pentru noul selecţioner | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul CFR-ului dorit de FRF pe postul de selecţioner, "a spus apropiaţilor că e pus la naţională". Mihai Stoica, managerul FCSB, a dezvăluit la Telekom Sport că are informaţii că "Bursucul" se destăinuise apropiaţilor săi că va fi antrenorul naţionalei României înainte de a refuza oferta.

"A spus apropiaţilor că e pus la naţională!". Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre negocierile pentru noul selecţioner | EXCLUSIV

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi, ca urmare a terminării contractului său cu FRF. De atunci, la Casa Fotbalului se caută un om care să-i ia locul şi, după ce Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu au refuzat oportunitatea, s-a ajuns la negocierile cu Ladislau Boloni, care se pare că ar fi refuzat şi el.

Expert Telekom Sport, Mihai Stoica a vorbit la Sport Report despre negocierile Federaţiei Române de Fotbal cu Dan Petrescu, pe care l-au dorit selecţioner. Managerul general de la FCSB a spus că "Bursucul" nu a spus adevărul când a vorbit despre discuţiile cu FRF şi a declarat că nu a fost lăsat de patron să-i antreneze pe tricolori din cauza clauzei de reziliere din contract, pe care nu a vrut să o plătească singur.

MM Stoica a dezvăluit la Telekom Sport, din surse, că în perioada când se aştepta un răspuns oficial din partea sa, Dan Petrescu le-a spus apropiaţilor că va fi antrenorul echipei naţionale a României. Antrenorul a aşteptat ultimul meci al CFR-ului din 2021 pentru a da un răspuns şi, în cele din urmă, a refuzat să preia frâiele primei reprezentative. "Nu era adevărul ăla. Din moment ce a spus apropiaţilor că e pus la naţională, asta e. Da, ce o să declare, dar asta nu înseamnă că aflăm adevărul", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, preşedintele şi directorul tehnic al FRF, l-au dorit pe Dan Petrescu la echipa naţională a României. Cei doi s-au deplasat la Cluj şi a discutat mai întâi cu Nelu Varga, apoi cu Dan Petrescu, însă antrenorul i-a pus pe "hold". În cel din urmă, Dan Petrescu a refuzat să preia naţionala, astfel că s-a ajuns la negocierile cu Ladislau Boloni.

Ce a spus Dan Petrescu despre negocierile cu FRF

"Federaţia a venit cu propunerea şi le-am zis să vorbească cu patronul şi a făcut-o. Le-am spus: 'Am meciuri aici şi nu e normal să vorbesc de FRF'. A venit apoi finalul de campionat. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc la patron, pentru că am o clauză în contract de 400.000 de euro.

Patronul mi-a spus din prima: 'Nu cumva să îmi ceri să pleci, că nu ai nicio şansă. Ai clauză, dar nu te las să pleci'. Dacă plăteam clauza de 400.000... La FRF mi s-a propus un salariu de 300.000. Trebuia să plătesc 100.000 din buzunarul meu. Dacă găseşte cineva un antrenor care să muncească gratis la naţională, mă duc singur. Celor care mi-au spus că nu înţeleg de ce nu mă duc, le propun să se ducă să antreneze gratis. Eu am vrut să ajung la naţională, dar nu s-a putut.

Îmi doream, dar nu a fost momentul bun. Cât am fost liber 6 luni, nu am fost întrebat. Dacă eram întrebat atunci, sigur acceptam şi pentru mai puţini bani. Nimeni nu munceşte gratis. Asta a fost istoria. În rest, a fost cancan.

Ei (n.r Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă) au venit concret la mine, chiar îi apreciez. Mi-au spus că bani nu au prea mulţi. Nu am ce să le reproşez nici lor, nici patronului. Eu voiam la echipa naţională, dar în acelaşi timp sunt foarte fericit la CFR. Am mare încredere în acest lot", a declarat antrenorul.

viewscnt
Articole similare