Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit ”nota de plată” pentru scandările xenofobe de la CSA Steaua - CSikszereda! Ce amendă au primit steliştii

A venit ”nota de plată” pentru scandările xenofobe de la CSA Steaua - CSikszereda! Ce amendă au primit steliştii

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua şi-a aflat pedeapsa după incidentele din meciul cu Csikszereda, scor 1-0.

CSA Steaua va plăti suma de 10.000 de lei pentru incidentele din meciul cu Csikszereda din Liga 2.

Suporterii Stelei au scăpat ieftin după ce au scandat jigniri xenofobe la adresa rivalilor. 

Comunicatul de presă MTS:

"Comisia de Combatere a Violenţei în Sport de la nivelul MTS analizează incidentele petrecute la meciul dintre echipele Steaua Bucureşti şi FK Csikszereda. Ministerul Tineretului şi Sportului a luat act de incidentele violente, cu note xenofobe, petrecute în data de 4 august 2021, la meciul de Liga 2 dintre echipele Steaua Bucureşti şi FK Csikszereda.

În acest context, la nivelul MTS s-a autosesizat Comisia de Combatere a Violenţei în Sport, care va analiza faptele petrecute, considerate a reprezenta un pericol pentru sport şi valorile sale perene, pentru a decide măsurile care se impun. Integritatea sportului este de o importanţă capitală pentru promovarea credibilităţii şi atractivităţii acestuia. Sportul joacă un rol important în viaţa a milioane de cetăţeni şi nu se rezumă doar la abilităţile atletice, realizările şi competiţiile sportive.

El are o semnificativă contribuţie socială, educativă, culturală şi unificatoare. Este un fenomen social care îşi aduce contribuţia la valori precum toleranţa, solidaritatea, respectarea drepturilor omului şi înţelegerea între naţiuni şi culturi şi contribuie, de asemenea, la integrarea persoanelor, indiferent de rasă, religie şi etnie", se arată în comunicatul de presă al MTS.

 

Afla mai multe despre: csa steauacsikszeredaliga 2 

viewscnt
Articole similare