Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit oferta din Europa pentru Dan Petrescu. ”Bursucul”, negocieri surprinzătoare cu un club

A venit oferta din Europa pentru Dan Petrescu. ”Bursucul”, negocieri surprinzătoare cu un club

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu a primit o ofertă susprinzătoare de la o echipă din Europa, are în sezonul trecut a fost antrenată de un alt român.

Dan Petrescu este liber de contract de la începutul acestui an, când s-a despărţit de Kayserispor după doar 8 meciuri. Fost campion cu CFR Cluj, Petrescu a primit în această perioadă mai multe oferte din zona arabă, însă a refuzat.

Dan Petrescu ar prefera să rămână în fotbalul european şi a ales să aştepte până când va primi o ofertă interesantă.

Ofertă surprinzătoare pentru Dan Petrescu

Fostul fundaş al lui Chelsea a transmis în mai multe rânduri că ar dori să-şi continue cariera în Rusia, acolo unde le-a mai antrenat pe Kuban Krasnodar (de două ori) şi pe Dinamo Moscova şi unde spune că s-a simţit excelent.

Petrescu a fost aproape de revenirea în Rusia, după ce a fost în cărţi pentru a o prelua pe Rostov, dar până la urmă ruşii au ales o altă variantă.

Însă Dan Petrescu ar putea reveni pe banca tehnică. Site-ul tipsbladet.dk scrie că antrenorul român este este dorit de Vejle Boldklub, echipă care până în vară a fost pregătită de Costel Gâlcă.

Vejle nu se află în cea mai fericită situaţie şi ocupă ultimul loc în Danemarca, cu un singur punct reuşit în 5 etape. Până săptămâna trecut, Velje a fost antrenată de Carit Falch, care a fost însă demis din cauza rezultatelor slabe.

De altfel, poziţia din clasament ar putea fi un adevărat obstacol în negocierile dintre echipa daneză şi Dan Petrescu.

Antrenorul român a anunţat că nu mai este interesat să preia o echipă aflată în subsolul clasamentului, după ce a avut o experienţă nereuşită la Kayserispor:

”Vreau să mă întorc în antrenorat, dar vreau să mă bat sus, nu vreau la retrogradare”, a anunţat Dan Petrescu, într-un interviu acordat în martie 2021.

Dan Petrescu ar fi luat în calcul şi pentru o revenire la CFR Cluj, unde postul lui Marius Şumudică este destul de serios ameninţat după eşecul cu 4-0 în faţa Stelei Roşii Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare