Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone vede o viitoare forţă a României în Liga 1: ”În doi ani o să se bată la titlu” | EXCLUSIV

Ioan Andone vede o viitoare forţă a României în Liga 1: ”În doi ani o să se bată la titlu” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Ioan Andone a dezvăluit că o vede pe Farul Constanţa candidată la titlu în sezoanele ce vor urma.

Fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanţa a readus una dintre echipele de tradiţie ale României în prim planul fotbalului românesc. Cu sigla şi identitatea vechii echipe şi cu infrastructura şi conducerea lui Gică Hagi, formaţia dobrogeană speră din nou să se lupte pentru trofee.

Ioan Andone prezice un viitor promiţător pentru Farul. Bucuros de revenirea echipei de tradiţie pe prima scenă a fotbalului românesc, fostul mare internaţional român mizează pe echipa lui Hagi în anii ce vor urma.

Ioan Andone vede o viitoare forţă a României în Liga 1

”Au făcut un lucru extrem de bun şi o să ajungă în doi ani de zile să se bată la titlu. În anul ăsta e destul de greu, dar în doi ani de zile se vor bate la titlu. Hagi, îl ştie toată lumea, e un ambiţios, nu poate să fie decât numărul unu. Îţi dai seama la el, doi este înfrângere.

E tipul de antrenor care pune presiune pe jucători, tot ce e acolo e armată, e dictatură militară. Mă bucura că a apărut Farul iarăsi pentru că au avut performanţe, e o echipă de tradiţie”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1farul constanţagică hagiioan andone 

viewscnt
Articole similare