Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă de ultimă oră la CFR Cluj pentru duelul cu FCSB. Titularul de drept al lui Dan Petrescu, incert

Absenţă de ultimă oră la CFR Cluj pentru duelul cu FCSB. Titularul de drept al lui Dan Petrescu, incert

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are parte de noi probleme înainte de duelul de totul sau nimic cu FCSB. Sunt şanse mari ca Dan Petrescu (55 de ani) să nu îl poată avea apt de joc pe kosovarul Ermal Krasniqi (24 de ani).

CFR Cluj traversează o perioadă nefastă în acest moment al sezonului, mai ales după remiza de pe teren propriu cu Universitatea Craiova (1-1), care a inflamat şi mai mult spiritele în Gruia.

Dar campioana ultimelor cinci ediţii din România are şansa de a-şi lua revanşa fix în faţa rivalilor de la FCSB. Derby-ul se va juca pe Arena Naţională, unde sunt aşteptaţi până la 50.000 de spectatori pe cel mai mare stadion al ţării.

Absenţă de ultimă oră la CFR Cluj pentru duelul cu FCSB. Favoritul lui Dan Petrescu, incert

Dar Dan Petrescu are mai multe probleme de lot. Pe lângă Ciprian Deac, care va rata tot restul sezonului, antrenorul campioanei are dificultăţi cu o altă vedetă.

Ermal Krasniqi, transferat la începutul acestui an de la FC Ballkani, ar putea fi şi el incert pentru derby-ul cu FCSB, după ce ar fi suferit o accidentare în meciul cu Craiova.

A fost trimis de club să se trateze la Belgrad, la celebrul vraci Marijana Kovacevic, informează cei de la Fanatik, şi s-a întors vineri seara, dar rămâne de văzut dacă va putea fi recuperat complet în timp util, până la ora jocului cu FCSB.

Krasniqi va putea fi disponibil să efectueze un singur antrenament cu echipa, cel de astăzi, sâmbătă, 13 mai, astfel că decizia finală îi va aparţine lui Dan Petrescu şi staff-ului său.

Ermal Krasniqi a jucat 19 meciuri la CFR Cluj şi a reuşit cinci goluri şi două pase decisive.

Din tabăra CFR-ului, jucătorul kosovar nu este singurul care a fost trimis la tratament în Serbia, ci şi Daniel Bîrligea, care s-a vindecat în timp record după ce a suferit o ruptură musculară.

Recent, în lotul campioanei a revenit şi Mario Camora, după o accidentare mai veche, şi a apucat să joace în partida cu Craiova, din Gruia.

Derby-ul FCSB - CFR Cluj va avea loc duminică, 14 mai, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Partida va putea fi urmărită pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

FCSB are şi ea propriile absenţe pentru duelul cu campioana şi nu numai.

Afla mai multe despre: cfr clujkrasniqidan petrescu 

viewscnt
Articole similare