Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Voluntari i-a prelungit contractul: ”Jucător de bază în angrenajul echipei şi unul din cei mai valoroşi mijlocaşi din Superligă”

OFICIAL | FC Voluntari i-a prelungit contractul: ”Jucător de bază în angrenajul echipei şi unul din cei mai valoroşi mijlocaşi din Superligă”

Fotbal intern

Comentarii

FC Voluntari a reuşit să prindă un loc de baraj pentru Conference League, iar acum a rezolvat situaţia contractuală a lui Lukas Droppa (34 de ani).

Este o perioadă aglomerată la Voluntari. Echipa şi-a asigurat un loc la barajul pentru Conference League, dar face pregătiri deja şi pentru sezonul viitor.

FC Voluntari a anunţat, în mod oficial, că a semnat un nou contract, pe o perioadă de un an, cu jucătorul Lukas Droppa.

”Jucător de bază în angrenajul echipei noastre, mijlocaşul din Republica Cehă s-a accidentat grav în partida cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 16-a a sezonului regulat, fiind indisponibil pentru restul sezonului.

Considerat unul din cei mai valoroşi mijlocaşi la închidere din Superliga României, Lukas a evoluat până acum în 70 de partide pentru echipa FC Voluntari, în care a reuşit să marcheze 4 goluri şi ofere 3 pase decisive”, a fost anunţul clubului ilfovean.

Lukas Droppa a ajuns la Voluntari în ianuarie 2021, de la Gaz Metan Mediaş. A evoluat în 74 de partide oficiale pentru ilfoveni, reuşind cinci goluri şi trei pase decisive.

În actualul sezon a apărut doar în 14 meciuri, fiind indisponibil încă de la finalul anului trecut.

Pe lângă Voluntari, jucătorul cu patru partide şi în naţionala Cehiei a mai jucat în România la Pandurii şi Gaz Metan.

Deşi a anunţat prelungirea de contract a lui Droppa, FC Voluntari nu se va mai baza din sezonul viitor pe serviciile altui jucător esenţial.

Portarul Marius Popa va rămâne liber de contract în vară şi se va alătura celor de la AC Torino, în Serie A.

Afla mai multe despre: voluntaridroppa 

viewscnt
Articole similare