You are here:

”Acest om a făcut infarct aici. Trebuie respectat”. Finanţatorul de la UTA Arad a sărit în apărarea lui Rednic: ”Nu există comisioane!”

”Acest om a făcut infarct aici. Trebuie respectat”. Finanţatorul de la UTA Arad a sărit în apărarea lui Rednic: ”Nu există comisioane!”

UTA

Comentarii

Alexandru Meszar, finanţatorul celor de la UTA Arad, a sărit în apărarea lui Mircea Rednic.

Rednic, apărat de Alexandru Meszar

Cu două zile înaintea meciului dintre UTA Arad şi FCSB, Mircea Rednic, antrenorul formaţiei de pe ”Francisc von Neuman”, a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a pierdut, la un moment dat, cumpătul din cauza unui banner apărut la ultimul meci disputat acasă: ”Prin mingicari aduşi pe comisioane, spiritul alb-roşu dispare”.

După conferinţa furtunoasă pe care a avut-o Mircea Rednic, ieri, Alexandru Meszar, finanţatorul celor de la UTA Arad, a dorit să vină cu explicaţii şi să îi ia apărarea antrenorului.

Meszar îi acuză pe suporterii de la UTA şi susţine că Luana şi Mircea Rednic nu obţin niciun comision din transferurile de la UTA Arad.

„Totul are o limită, iar eu ştiu cine a făcut acest acuze împotriva lui Mircea. Să le fie ruşine. E un grup de suporteri, nu vreau să îi numesc huligani, dar lumea din Arad ştie ce au tot făcut aceşti indivizi în ultima perioadă. Clubul a tot plătit de pe urma lor tot felul de amenzi şi doar probleme ne-au făcut acei indivizi.

Mircea Rednic şi doamna Luana nu au luat una de un leu sau una de un euro de pe urma transferurilor de jucători. Vreau să ştie toată lumea acest lucru. Familia Rednic nu ne-a cerut niciun ban. Nu este emisă nicio factură pe numele doamnei Luana şi nici pe numele lui Mircea Rednic. Sunt acuze fără niciun pic de fundament.

Din contră, lumea trebuie să aprecieze că doamna Luana ne-a ajutat să aducem jucători şi nu ne-a cerut niciun ban. Reţineţi: nu ne-a cerut niciun ban. Dânsa doar ne-a ajutat să ajungem la impresarii fotbaliştilor respectivi”, a declarat Meszar, conform prosport.ro.

Ce comisioane s-au încasat la UTA Arad

Finanţatorul celor de la UTA Arad a explicat şi ce comisioane primesc impresarii jucătorilor aduşi la UTA.

„Şi, acum, să vă explic şi ce comisioane dăm noi la impresari. Avem o politică clară la UTA de ani de zile, iar Mircea Rednic nu a schimbat politica clubului nostru şi nu ne-a cerut nici el niciun ban. Nici el, dar nici doamna Luana, şi vă mă repet pentru a nu ştiu câta oară.

Noi dăm comision doar echivalentul salariului pe lună al unui jucător la impresarul fotbalistului respectiv. Dacă unul dintre jucătorii aduşi de noi are mai mulţi impresari, atunci e treaba lor să îşi împartă banii cum vor ei”, conform aceleiaşi surse.

Mesaj pentru Mircea Rednic

”Îl rog pe Mircea să nu se mai enerveze, deoarece noi îl apreciem şi îl respectăm pentru tot ce a făcut la clubul nostru. Cei care îl acuză de aceste prostii nu sunt suporterii adevăraţi ai echipei UTA. Acest om a făcut infarct aici la echipa noastră, iar el trebuie respectat. Terminaţi cu aceste acuze nefondate şi lipsite de adevăr împotriva acestui om, deoarece Mircea Rednic este un nume în fotbalul românesc”, a fost mesajul pentru antrenorul UTA-ei.

FCSB - UTA Arad este programat duminică, 1 septembrie, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis în direct pe orangesport.ro

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicalexandru meszar 

viewscnt
Articole similare