Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Becali i-a convins! FCSB îl transferă, după Luis Phelipe şi Baba Alhassan | BREAKING NEWS

"Acord". Becali i-a convins! FCSB îl transferă, după Luis Phelipe şi Baba Alhassan | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

FCSB i-a transferat pe Luis Phelipe (22 de ani) şi Baba Alhassan (23 de ani), însă transferurile nu se vor opri aici. A treia mutare a clubului "roş-albastru" este pe punctul de a se realiza, după oferta făcută de Gigi Becali pentru jucătorul pe care a pus ochii de câteva luni.

Presa din Armeni anunţă, sâmbătă, că FCSB şi Urartu sunt pe punctul de a ajunge la un acord pentru transferul lui Nana Antwi (23 de ani), fundaşul dreapta pe care Gigi Becali a pus ochii în dubla Farul - Urartu, din preliminariile Conference League, la începutul sezonului.

"Cluburile sunt aproape să ajungă la un acord". FCSB face a 3-a mutare a iernii!

Transferurile lui Luis Phelipe şi Baba Alhassan au fost doar primele pe care FCSB le are plănuite pentru 2023. Nana Antwi, un fundaş dreapta din Ghana care joacă la Uratu, în Armenia, este umrătorul jucător care se pregăteşte să semneze cu "roş-albaştri", după oferta lui Gigi Becali.

Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că a oferit 50.000 de euro pentru a anticipa mutarea lui Nana Antwi, care îşi termină contractul cu Urartu în vară şi pe care vrea să-l transfere încă de la începutul lui 2024. Presa din Armenia scrie că acordul pentru transfer este aproape.

"Fundaşul ghanez de la Urartu, Nana Antwi, e aproape de Steaua (n.r. - FCSB). Clubul din România a oferit bani pentru fotbalistul de 23 de ani, iar cele două echipe sunt aproape să ajungă la un acord", susţine presa din Armenia, care îl citează pe jurnalistul Hayk Hovhannisyan.

Nana Antwi a jucat 23 de meciuri în toate competiţiile sezonului la Urartu, timp în care a marcat de două ori şi a livrat trei pase decisive.

  • 275.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Antwi în prezent, potrivit specialiştilor

Afla mai multe despre: fcsb transfer nana antwinana antwi transfer fcsbgigi becali transfer nana antwi fcsbgigi becali transfer nana antwi 

viewscnt
Articole similare