Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Actorul american Ryan Reynolds şi-a extins afacerile în sport! A devenit investitor la o echipă din Formula 1

Actorul american Ryan Reynolds şi-a extins afacerile în sport! A devenit investitor la o echipă din Formula 1

Formula 1

Comentarii

Un grup de investitori, printre care se numără actorul american Ryan Reynolds şi amicul său Rob McElhenney, a injectat 200 de milioane de euro în echipa de Formula 1 Alpine. Un alt actor cunoscut, Michael B. Jordan, este, de asemenea, implicat.

Alpine va beneficia de o sumă suplimentară de 200 de milioane de euro pentru a-şi continua dezvoltarea.

Echipa franceză de Formula 1, ai cărei piloţi sunt Pierre Gasly şi Esteban Ocon, a anunţat, luni, că a primit noi investitori, printre care actorul american Ryan Reynolds şi partenerul său Rob McElhenney. "Grupul de investiţii format din Otro Capital, RedBird Capital Partners şi Maximum Effort Investments a achiziţionat o participaţie de 24% din echipă, ridicând valoarea acesteia la peste 900 de milioane de euro", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Formulei 1.

Alpine nu este prima echipă sportivă în care acest grup a investit. Înainte de a investi în Formula 1, aceştia achiziţionaseră deja acţiuni la Dallas Cowboys din NFL, precum şi la cluburile de fotbal Toulouse FC şi Wrexham AFC. Acest parteneriat va accelera dezvoltarea Alpine prin diversificarea surselor de venit şi creşterea valorii mărcii", a declarat Luca de Meo, directorul general al grupului Renault, adăugând că obiectivul Alpine este "să devină un pretendent la titlu". Totuşi, investiţia se referă doar la echipa de Formula 1

Actorul american Michael B. Jordan este, de asemenea, la bord în calitate de coinvestitor. Starul american este deja bine stabilit în lumea sportului, având o participaţie în consorţiul care deţine clubul englez de fotbal Bournemouth.

Afla mai multe despre: ryan reynoldsformula 1 

viewscnt
Articole similare