Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, sfătuit să mai rămână la Rapid: ”Dacă ar pleca în Serie A, mi s-ar părea grăbit” | EXCLUSIV

Adi Mutu, sfătuit să mai rămână la Rapid: ”Dacă ar pleca în Serie A, mi s-ar părea grăbit” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Au apărut informaţii de ultim moment din Italia despre Adrian Mutu (44 de ani), care ar fi favorit să preia o echipă din Serie A: Salernitana!

Adi Mutu, sfătuit să rămâna la Rapid: ”Dacă ar pleca, mi s-ar părea grăbit” | EXCLUSIV 

Lui Adrian Mutu i s-ar putea oferi cea mai mare provocare a carierei de antrenor. După ce a fost pe banca lui FC Voluntari, la echipa secundă a lui Al Wahda, la naţionala României U21, U Craiova 1948 şi Rapid Bucureşti, fostul atacant important al României ar putea reveni în ţara unde a impresionat ca jucător, dar dintr-o altă postură. Mai exact, ca şi antrenor la Salernitana! 

Mutu, antrenorul celor de la Rapid, ar fi dorit pe banca italienilor de la Salernitana, locul 16 în clasamentul din Serie A. 

Nana Falemi (48 de ani), fost campion cu Steaua şi fost component al reprezentativei Camerunului, a comentat vestea momentului. În opinia fostului mare jucător Mutu ar trebui să rămâna la Rapid pentru a-şi continua munca începută.

”Nu-l văd plecând la mijlocul drumului. La Rapid e un proiect serios, Şucu e extrem de serios, când se implică nu o face aşa... Hai să investesc şi eu un an doi şi văd ce o fi. A intrat în proiectul ăsta pentru că vrea să facă treabă, să dezvolte clubul Rapid. E foarte serios!

Adi are condiţii ideale acolo, are condiţiile ideale ca să crească, să evolueze ca antrenor. Dacă va avea răbdare, cred că apoi ar putea pleca la mai bine. Depinde de situaţia financiară, ce-şi doreşte de la viaţă. Dacă ar pleca, mi s-ar părea grăbit. El s-ar căli într-o luptă sus, creşte odată cu echipa”, a declarat Falemi la Orange Sport. 

  • 2025 e anul în care expiră contractul lui Adrian Mutu cu Rapid Bucureşti

Salernitana a rămas fără antrenor imediat după scorul etapei în Serie A. Duminică seara, în direct pe Orange Sport, Atalanta s-a impus cu 8-2 cu Salernitana, iar Davide Nicola a fost demis. 

Cu toate acestea, echipa de pe locul 16 în Serie A are şi alte variante, în cazul în care Mutu nu va putea fi adus: Walter Mazzarri, Eusebio Di Francesco şi Leonardi Semplici.

Toţi sunt liberi de contract. Numai că pretenţiile financiare ale acestora ar fi mai mari decât ale lui Mutu.

"Ar trebui să-i explice, e o mare performanţă!". Adrian Mutu la Salernitana, o oportunitate rară? "De la Mircea Lucescu tot cauţi" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adi muturapid 

viewscnt
Articole similare