Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ar trebui să-i explice, e o mare performanţă!". Adrian Mutu la Salernitana, o oportunitate rară? "De la Mircea Lucescu tot cauţi" | EXCLUSIV

"Ar trebui să-i explice, e o mare performanţă!". Adrian Mutu la Salernitana, o oportunitate rară? "De la Mircea Lucescu tot cauţi" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Andrei Vochin a comentat posibilitatea ca Adrian Mutu (44 de ani) să ajungă antrenor în Serie A, la Salernitana, club care-l doreşte în locul lui Davide Nicola. "Briliantul" e favorit pe lista echipei din Italia.

Andrei Vochin e de părere că Mutu ar trebui să-i explice lui Dan Şucu de ce "e o mare performanţă pentru un antrenor român să ajungă în Serie A".

"Ar trebui să-i explice, e o mare performanţă!". Adrian Mutu la Salernitana, o oportunitate rară? "De la Mircea Lucescu tot cauţi" | EXCLUSIV

Presa din Italia a anunţat, luni, că Adrian Mutu e cap de listă pentru înlocuirea lui Davide Nicola la Salernitana. Clubul l-a dat afară pe tehnician după o umilinţă, 2-8 cu Atalanta, iar acum îi caută înlocuitor. "Briliantul" e favorit, deşi lista conţine nume precum Walter Mazzari sau Eusebio Di Francesco.

Andrei Vochin a comentat, la Orange Sport, ştirea că Mutu ar putea ajunge antrenor în Serie A şi a spus că "e o mare performanţă pentru un antrenor român". Pe lângă, Vochin a mai spus că Mutu ar trebui să-i explice lui Dan Şucu, dacă interesul e real, de ce "trebuie încurajat" să semneze.

"Ar trebui să-i explice decidentului, domnului Şucu, că să ajungă în Serie A e o mare performanţă pentru un antrenor român, cred că ar trebui încurajat. În Italia, de la Mircea Lucescu şi înainte de Mircea Lucescu e de căutat. Ar fi o oportunitate foarte mare! Trebuie ţinut cont de faptul că e unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria fotbalului italian, ca fotbalist. Asta îl va ajuta", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Victor Angelescu: "Adrian Mutu are contract destul de mulţi ani şi există o clauză de reziliere"

La auzul acestei ştiri, Victor Angelescu a reacţionat şi a spus că "acum aflu prima oară". În plus, unul dintre patronii Rapidului a spus clar că nu se pune problema ca Mutu să plece acum, având în vedere că are "contract şi clauză de reziliere" cu Rapid.

Astfel, singura posibilitate ca Mutu să ajungă la Salernitana în Serie A ar fi dacă italienii achită clauza de eliberare.

"Nu ştiu, acum aflu pentru prima oară, n-am discutat cu el. Posibil se poate să fie, doar că Adi are contract cu noi şi nu pun problema că ar putea să plece în momentul de faţă. Are contract pe destul de mulţi ani şi există şi o clauză de reziliere", a spus Victor Angelescu, la ProSport LIVE.

Adrian Mutu şi-a prelungit recent contractul cu Rapid până în 2025.

Afla mai multe despre: andrei vochinadrian muturapidsalernitanaoferta 

viewscnt
Articole similare