Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa, după Dinamo - Steaua 1-2: ”Pentru astfel de meciuri te apuci de fotbal”. Ce spune despre promovare: ”Să nu uităm ce a fost anul trecut în Liga 1. N-a mai fost aşa ceva în istorie”

Adi Popa, după Dinamo - Steaua 1-2: ”Pentru astfel de meciuri te apuci de fotbal”. Ce spune despre promovare: ”Să nu uităm ce a fost anul trecut în Liga 1. N-a mai fost aşa ceva în istorie”

Steaua

Comentarii

Adi Popa laudă spectacolul făcut de cele două galerii în Dinamo - Steaua 1-2. Pe de altă parte, mijlocaşul echipei din Ghencea speră că echipa sa va reuşi să obţină dreptul de a promova în Liga 1.

Primul Dinamo - Steaua disputat vreodată în Liga 2 s-a încheiat cu victoria roş-albaştrilor, într-o atmosferă incendiară făcută de cele două galerii.

Adi Popa spune că aceste meciuri motivează orice fotbalist şi, drept dovadă, meciul a fost intens şi în teren.

Adi Popa speră că echipa va obţine dreptul de promovare

Steaua are un parcurs bun şi în acest sezon, însă în continuare există o problemă juridică şi nu poate promova în Liga 1.

Legea Sportului, cea care i-ar interzice Stelei să promoveze în Liga 1, ar urma să fie modificată, dar nu există un termen precis până la care se va întâmpla acest lucru.

Adi Popa subliniază anomaliile din fotbalul românesc şi spune că Stelei i se interzice accesul în Liga 1, în vreme ce este permis accesul unor echipe cu mari probleme financiare:

”Eu din teren am simţit că a fost un meci disputat atât în teren, cât şi în tribuna. Cred că s-a ridicat la nivel de derby şi cred că asta nu poate să bucure decât pe toată lumea.

Pentru astfel de meciuri te apuci de fotbal, pentru aşa atmosferă, pentru că în astfel de meciuri te simţi fotbalist şi asta îţi dă emoţie şi emulaţia care se creează.

Nu ţine de noi. Dacă cei din conducere nu au găsit căile legale să facă o altă formă, nu ştiu ce impune, că nu mă pricep la juridic. Înseamnă că ne rămâne doar asta şi nu ne rămâne decât să speram, iar noi pe teren trebuie să ne facem treaba.

Vă daţi seama ce frustrant ar fi să se schimbe şi noi să fim pe 3-4, să jucăm baraj. Trebuie să fim şi realişti, să joci baraj cu o echipă de Liga 1, mai ales că acum în Liga 1 sunt nişte echipe foarte echilibrate, îţi va fi foarte greu.

Anul trecut să nu uităm ce a fost în Liga 1, echipe cu -40 de puncte, n-a mai fost în istorie. Mă întrebau colegi de pe afară ce se întâmplă acolo, cum să ai atâta minus”, a declarat Adi Popa.

Steaua a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Dinamo a condus cu 1-0, prin golul marcat de Ghezali ’41.

În minutul 44, Steaua a egalat prin Pacionel. Steliştii s-au impus datorită golului marcat de Chipirliu, în minutul 50.

Afla mai multe despre: adi popa 

viewscnt
Articole similare