Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa, OUT de la Chiajna! A rămas ”motoreta” fără combustibil? Ar fi apelat la primar să fie reprimit la club

Adi Popa, OUT de la Chiajna! A rămas ”motoreta” fără combustibil? Ar fi apelat la primar să fie reprimit la club

Fotbal

Comentarii

Scandal de proporţii la Chiajna: Adi Popa (35 de ani) a fost exclus din lot, a acceptat rezilierea contractului cu plată în avans până în iarnă, apoi s-a răzgândit şi a reclamat clubul la Comisiile de Disciplină.

Antrenorul celor de la Concordia Chiajna, Erik Lincar, i-ar fi transmis lui Adi Popa că nu se pregăteşte cum trebuie, însă fostul fotbalist de la FCSB, Reading sau Ludogoreţ i-ar fi transmis să stea liniştit că ştie el mai bine cum trebuie să se pregătească.

Adi Popa, exclus din lotul lui Concordia

Apoi, utilizat în patru partide, randamentul său a fost sub pretenţiile lui Lincar, iar tehnicianul a transmis conducerii că nu mai are nevoie de serviciile lui Adi Popa.

Fotbalistul nu a avut nimic împotriva acestei decizii, însă a cerut plata salariilor până în iarnă, deoarece perioada de transferuri se încheiase şi nu ar fi mai fi avut timp să prindă un contract avantajos.

Clubul a acceptat acest lucru, însă Adi Popa s-a răzgândit şi a refuzat să-şi rezilieze contractul, pe motiv că vrea să-l ducă la capăt. În plus, oricum, următorul antrenorul care ar veni în locul lui Lincar, l-ar folosi pe acesta titular.

Informaţiile au ajuns la urechile lui Erik Lincar şi nu i-au picat deloc bine. Antrenorul l-a trimis să se antreneze separat şi l-a exclus de la anumite şedinţe tehnice şi întâlniri extrasportive.

Supărat de cum este tratat în continuare de Erik Lincar, Adi Popa a reclamat clubul la Comisiile de Disciplină pentru cum este tratat şi este gata să meargă până la TAS pentru a-şi sancţiona corespunzător clubul de care aparţine.

  • Dacă va avea câştig de cauză, Concordia ar putea primi chiar şi interdicţie la transferuri, plus plata integrală a contractului.

Concordia Chiajna a încălcat contractul cu mine şi prin tratamentul aplicat a denunţat unilateral contractul. Eu nu am nicio problemă că am fost numai în tribună, pentru că nu am semnat contract de titular. Nu există la nicio echipă asta.

Eu am cerut, printr-o hârtie la AFAN, când am fost exclus din lot, pe 1 septembrie, să mi se respecte contractul şi să mă antrenez normal cu echipa, nu singur. La acea hârtie nu mi s-a răspuns nici până azi, iar 30 de zile m-am antrenat singur în marea majoritate, în unele zile chiar şi fără doctor şi antrenor, în alte zile făceam doar cinci minute de încălzire cu echipa şi în rest pe margine câte 8-9 kilometri pe margine de alergare, în timp ce echipa avea joculeţe, posesii, finalizare.

Eu nu participam activ la antrenamente, iar mie nu mi se pare un mod profesionist de a trata jucătorul. Ţin să precizez că eram singurul jucător în situaţia aceasta. A fost o perioadă frustrantă şi destul de grea. Nu e uşor, la un meci se aleargă 10 kilometri, dar să faci zi de zi aproape acelaşi lucru?!

Am încercat să vorbesc cu cei din club timp de o lună. În toată această perioadă eu nu participam la şedinţele video, la mesele echipei. Din contră, am fost dat afară de la câteva. Din punctul meu de vedere, nu a fost un mod profesionist de a se comporta un club cu un jucător.

Vor decide comisiile dacă am sau nu dreptate. Le-am tot spus că am venit să joc, să-i ajut să promovăm, am cele mai bune intenţii, dar de pe margine, antrenându-te singur, nu ai cum să pui intenţiile în practică.

Nu mă gândeam că la vârsta mea şi după cariera avută să ajung într-o situaţie de genul la Concordia Chiajna. Dacă derulăm timpul, eu am mai avut o promovare la care am contribuit decisiv. După aceea, în Liga 1, am avut un sezon extraordinar cu domnul Reghecampf şi cred că încă sunt cel mai transfer din istoria clubului. Am şi adus bani în club pe lângă prestaţiile avute. 500.000 de euro era o sumă importantă la vremea respectivă.

Erik Lincar mi-a spus că îşi dorea mai multă implicare la antrenamente. Eu i-am spus că mă antrenez. După aceea, m-a trimis să mă antrenez singur şi atât. Nu ştiu dacă antrenorul a făcut asta singur sau cu ajutorul clubului, adică susţinut de club. La ce mi s-a întâmplat în această perioadă te gândeşti că oamenii m-au adus doar pentru a-mi face rău”, a declarat Adi Popa, pentru sport.ro.

Adi Popa, în audienţă la primar

În plus, conform informaţiilor oferite de ”liga2prosport.ro”, Adi Popa a discutat chiar şi cu primarul Chiajnei, Mircea Minea, pentru a-l convinge că Erik Lincar are ceva personal cu el şi ar trebui luate urgent măsuri.

Lucru care l-a scos din sărite pe preşedintele Chiajnei, Cristian Tănase, care nu este deloc de acord cu astfel de tertipuri.

 ”A trecut peste mine şi a ajuns la primarul Chiajnei, care ne ajută, dar nu se implică, că nu face trafic de fotbal – îşi dă o părere ca suporter, ca prieten al meu. Ce voia Adi Popa, să mă sune primarul Chiajnei şi să-mi dea dispoziţie mie sau lui Lincar?”, a exclamat, printre altele, Cristian Tănase.

Afla mai multe despre: adi popamircea mineacristian tanase 

viewscnt
Articole similare