Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Iencsi, mulţumit de punctul obţinut cu Sepsi, la Sf. Gheorghe: "Şi un punct este foarte binevenit"

Adrian Iencsi, mulţumit de punctul obţinut cu Sepsi, la Sf. Gheorghe: "Şi un punct este foarte binevenit"

Rapid

Comentarii

Adrian Iencsi a vorbit despre rezultatul modest obţinut de Rapid în deplasarea de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, scor 0-0.

Secundul italianului Cristiano Bergodi, Adrian Iencsi, a vorbit despre particularităţile remizei albe dintre Rapid şi Sepsi Sf. Gheorghe.

Adrian Iencsi: "Ne-au pus în dificultate"

Iencsi a recunoscut că echipa din judeţul Covasna a surprins prin jocul arătat în partida terminată cu scorul de 0-0.

"Noi gândim fiecare partida să fie tratată cu maximă seriozitate nu contează dacă jucăm cu FCSB sau cu echipele din vârful clasamentului echipa este antrenată şi mental foarte bine pregătită.

Am întâlnit o echipă care era în căutarea unei victorii, o echipa bună a campionatului.

Ne-au pus în dificultate, de asta nu ne-a ieşit jocul de pase, nu am avut iniţiativa în prima repriză, nu am condus jocul, am pierdut destul de multe mingii, pase uşoare, simple, dar asta e, jocul a fost destul de echilibrat.

Important a fost că am avut reacţie defensivă, din partea noastră, am revenit când am pierdut mingea, important e că nu am primit gol." a declarat Adrian Iencsi, în cadrul unui interviu, după meci.

Cât despre debutul atacantului congolez, Juvhel Tsoumou, Iencsi a apreciat efortul depus de atacantul în vârstă de 32 de ani.

"Gândiţi-va că Tsoumou nu are ritmul competiţiei oficiale, este un jucător fără o condiţie foarte bună.

Consider că pentru prima partida, minutele pe care le-a jucat s-a descurcat bine, este un jucător important, sunt convins că de la o zi la altă va creşte, va deveni un om important care o să înscrie goluri." a declarat Iencsi.

În perspectiva pauzei cauzată de meciurile echipelor naţionale, Iencsi o vede drept o oportunitate de odihna binevenită pentru jucătorii Rapidului.

Singurul aspect pe care l-a remarcat drept negativ a fost obţinerea rezultatului de egalitate, în schimbul celor trei puncte.

"Aş fi vrut să spun după o victorie că o pauză ar fi excelenţă, băieţii au nevoie, se acumuleazeaza oboseală, două zile este de ajuns pentru ei, să îşi revină şi mental şi fizic, noi suntem aşa, ne-am fi dorit victoria dar într-un final şi un punct este foarte binevenit." a încheiat Iencsi.

Afla mai multe despre: rapidsepsiadrian iencsi 

viewscnt
Articole similare