Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ilie a ales cel mai important jucător al naţionalei României: ”Începe să devină un lider”

Adrian Ilie a ales cel mai important jucător al naţionalei României: ”Începe să devină un lider”
Comentarii

Naţionala de fotbal a României se află în faţa a doua ”examene” extrem de importante, în următoarele zile: confruntările cu Israel (18 noiembrie, la Felcsut - Ungaria) şi Elveţia (21 noiembrie, pe Arena Naţională), care pot aduce o calificare mult râvnită printre cele mai valoroase echipe din Europa, la EURO 2024.

Naţionala României şi-a pierdut strălucirea anilor `90, iar un motiv ar fi faptul că lipsesc liderii din vestiar, jucătorii cu personalitate, capabili să facă diferenţa în teren, în momentele critice.

Adrian Ilie merge pe mâna lui Nicolae Stanciu

Cu toate aceste, există şi voci care îşi păstrează optimismul şi preferă să privească partea plină a paharului.

Unul dintre aceştia este fostul mare internaţional Adrian Ilie, cel care l-a desemnat pe Nicolae Stanciu, mijlocaşul celor de la Damac, drept un lider al echipei, care are ”datoria” de a confirma aşteptările, mai ales în următoarele două partide, când miza este uriaşă.

În opinia sa, Nicolae Stanciu a ajuns la un nivel de maturitate care-l responsabilizează şi-l face capabil de lucruri tot mai importante pe teren. Aşadar, meciurile cu Israel şi Elveţia ar putea să-i ”cimenteze” acest statut în vestiarul ”tricolor” odată pentru totdeauna. 

"Stanciu e căpitan, începe să devină un lider, are experienţă. Antrenorul a creat o emulaţie interesantă şi ne aşteptăm ca toţi să dea un randament la fel de bune în fiecare meci. Mie îmi plac mai mulţi jucători, dar antrenorul alege doar 11.

Cel mai în formă jucător român la momentul actual? Trebuie să joci la echipa de club şi să dai un randament de bun. Uite, Ianis a trecut peste accidentări, revine, începe să joace. Stanciu, la fel, schimbă echipe, dar, din punctul meu de vedere, Stanciu e cel mai important jucător.

Am început să avem fundaşi centrali care se cuplează foarte bine, iar încet-încet cred că echipa naţională va începe să se califice la următoarele turnee finale.

Sper ca Drăguşin să joace la echipa de club şi să fie tot timpul în formă. La echipa de club trebuie să fii în formă. La naţională vii doar 7 zile, trebuie concentrare şi să asculţi ce spune antrenorul", a declarat Adrian Ilie, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: adrian ilienicolae stanciuromaniaisraelelvetiaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare