Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mazilu a lăsat-o mai moale la Farul, iar Gică Popescu a sesizat! Reacţia ”Baciului”: ”În multe situaţii nu băga piciorul” | EXCLUSIV

Adrian Mazilu a lăsat-o mai moale la Farul, iar Gică Popescu a sesizat! Reacţia ”Baciului”: ”În multe situaţii nu băga piciorul” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Pe data de 1 ianuarie 2024, înţelegerea dintre Farul şi Adrian Mazilu s-a încheiat, iar tânăra extremă dreapta a devenit jucătorul lui Brighton. După un sezon incredibil, în care a fost unul dintre principalii artizani din triumful echipei lui Hagi în Superligă, Mazilu a dezamăgit, iar multe voci au pus sub semnul întrebării şansele sale de a se impune în echipe ”Pescăruşilor”.

Gică Popescu are o explicaţie pentru declinul lui Mazilu. ”I-a fost frică să nu se accidenteze”

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” este de părere că prestaţiile modeste ale lui Mazilu din acest sezon pot fi puse pe seama fricii de a nu se accidenta pe care, cel mai probabil, ”perla” lui Hagi a simţit-o, ştiind că va pleca în această iarnă în Anglia.

Gică Popescu a recunoscut că a observat la Mazilu o diferenţă vizibilă între evoluţiile din sezonul trecut şi cele din stagiunea actuală.

”(n.r.- despre Mazilu) Departe de ce a fost sezonul trecut. Este foarte greu de explicat. Probabil că a fost foarte atent să nu se accidenteze, pentru că au fost foarte multe situaţii în care nu băga piciorul. În momentul în care semnezi un cotnract atât de important, este foarte greu să nu te gândeşti la asta.

Are un respect extaoridnar pentru Gică. El a încercat, dar cred că i-a fost frica asta să nu se accidenteze”, a spus Gică Popescu, la Orange Sport.

Basarab Panduru nu vede cum Adrian Mazilu ar putea juca la Brighton 

”Eu cred că cea mai mare prostie ar fi să rămână la Brighton. Ar trebui să plece, lasa-l să plece în Olanda, unde toţi joacă 4-3-3. Lasă-l să îmveţe fotbalul ăsta, apoi cheamă-l înapoi, dar nu poţi să-l chemi aşa repede. Nu ai cum să rămâi la Brighton. M-ar mira daca ar rămâne la Brighton”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

  • Brighton ocupă locul 7 în Premier League, cu 31 de puncte în 20 de etape

Afla mai multe despre: gică popescufarulbrightonpremier leagueadrian mazilu 

viewscnt
Articole similare