Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a intrat nervos în vestiar, la pauza meciului cu Sepsi. Ce s-a întâmplat mai departe

Adrian Mititelu a intrat nervos în vestiar, la pauza meciului cu Sepsi. Ce s-a întâmplat mai departe

Superliga

Comentarii

Nicolo Napoli a recunoscut că s-a trezit cu Adrian Mititelu în vestiar, la pauza meciului cu Sepsi.

Cei de la FC U Craiova au obţinut rejucarea meciului cu Sepsi, după lungi dezbatere şi după ce, iniţial, Comisia de Disciplină decisese 3-0 la masa verde pentru echipa din Sfântu Gheorghe.

Însă partida cu Sepsi nu s-a desfăşurat aşa cum şi-ar fi dorit Adrian Mititelu, care a mers la Sfântu Gheorghe special pentru cel mai important meci din acest sezon, pentru echipa din Bănie.

La pauză, Adrian Mititelu a intrat în vestiar. Ce spune Napoli

Înainte de meci, Adrian Mititelu a făcut schimbde amabilităţi şi de cadouri cu Laszlo Dioszegi, pentru a lăsa în urmă tensiunule care au existat în ultima perioadă.

Starea lui Adrian Mititelu s-a schimbat chiar de la începutul meciului.

Sepsi a deschis scorul încă din minutul 7, prin Păun şi până la pauză avea să se facă 3-0, prin golurile marcate de Bălaşa (16) şi Aganovic (44).

La pauză, Adrian Mititelu a simţit nevoia să coboare în vestiarul echipei, pentru a vorbi cu jucătorii, un gest atipic pentru fotbalul profesionist.

Nicolo Napoli susţine că patronul echipei era foarte supărat şi a încercat să-i motiveze pe jucători să intre mult mai bine în repriza secundă:

”Patronul a intrat în vestiar, a vorbit cu echipa. Şi repriza a doua a fost mai puţin bine, dar a fost un meci în care am greşit toţi.

Nu era fericit cum am jucat în meci, dar are dreptate”, a spus Nicolo Napoli.

Din păcate pentru olteni, intervenţia pe care Adrian Mititelu a avut-o la pauză n-a avut prea mult succes. Sepsi a mai marcat o dată, prin Safranko şi s-a impus astfel cu 4-0.

Ce a scris Adrian Mititelu ulterior pe Facebook

Patronul lui FC U Craiova a postat şi un mesaj pe contul său de Facebook, la ceva timp după ce s-a încheiat meciul cu Sepsi Sfântul Gheorghe.

Adrian Mititelu le-a transmis suporterilor că este un moment greu pentru echipă, dar că este încrezător că ei vor avea motive de bucurie la finalul sezonului.

”O seară neagră, de neînchipuit! De nerecunoscut echipa noastră, deşi sunt aceiaşi jucători care au încântat în foarte multe meciuri!

Un accident dureros pe care îl vom digera greu! Cu toate astea, lamentările, reproşurile şi văicăreala nu ne ajută în vreun fel. Din contră, ne împing către prăpastie, acolo unde vor mulţi să ajungem!

Nu se termină totul aici. Avem multe alte bătălii de purtat. Această lecţie dură ne poate ajuta pe viitor!

Chiar dacă astă seară (n.r. aseară) nu am existat şi SEPSI ne-a predat o corecţie ruşinoasă,continui să cred că avem o echipă valoroasă, care o să aibă un final de campionat bun şi o să obţină măcar o menţiune, dacă nu chiar un premiu!”, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu pe Facebook.

Afla mai multe despre: mititelu 

viewscnt
Articole similare