You are here:

Adrian Mititelu a pus ”tunurile” pe Kyros Vassaras după meciul cu Poli Iaşi. ”Demisia! Nu are nicio competenţă”

Adrian Mititelu a pus ”tunurile” pe Kyros Vassaras după meciul cu Poli Iaşi. ”Demisia! Nu are nicio competenţă”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a răbufnit la adresa CCA, după meciul pe care FCU Craiova 1948 l-a terminat la egalitate pe terenul lui Poli Iaşi, scor 1-1.

Cel mai probabil, finanţatorul formaţiei oltene a fost nemulţumit de faza la care Iulian Dima i-a anulat cartonaşul roşu pe care iniţial i l-a arătat portarului moldovean Ionuţ Ailenei, dar şi de faza la care Leo Lacroix a primit al doilea cartonaş galben.

Adrian Mititelu a luat ”foc” după meciul cu Poli Iaşi. ”Arbitrajul este mult mai rău decât în vremurile de tristă amintire”

La scurt timp după încheierea meciului, Adrian Mititelu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care i-a cerut demisia şefului CCA, Kyros Vassaras.

”VASARASS ! DEMISIA!       

Motive: 

-Incompetenta! 

Arbitrajul este MULT MAI RAU decat in vremurile de trista amintire!

- Administrarea arbitrajului in fotbalul romanesc, se dovedeste a fi una foarte proasta.

- In 4 martie 2014 am fost implicat activ in ' revolutia administrativa ' din fotbalul romanesc.

Toti cei care am dorit schimbarea ,am sperat intr o schimbare profunda,nu doar una de forma.

Din nefericire,cel putin in privinta arbitrajului ,lucrurile sunt infinit mai rele.

- Este evident ca domnul Vasarass n are nicio competenta in aceasta functie si nu se justifica in niciun fel ,prezenta dumnealui in aceasta pozitie”, se arată în comunicatul postat de Adrian Mititelu.

VIDEO cu fazele la care oltenii au reclamat deciziile arbitrului

 

Giovanni Costantino se aştepta ca FCU să egaleze în 10 oameni

”Nu am început prea bine partida, dar pas cu pas ne-am revenit. Ne-am făcut planul, dar nu şutăm. Puteam să şutăm de vreo 5-6 ori, dar nu am făcut-o. De fiecare dată Iaşi a venit pe contraatac şi au avut şansa să marcheze. 

În a doua repriză a venit acel roşu şi am crezut că vom pierde cu 2 sau 3-0. Am făcut câteva schimbări tactice şi am jucat bine. Am avut şi sansa să marcăm, dar 1-1 este un scor bun pentru situaţia în care am fost. 

În România este un fotbal intens. Aici dacă eşti condus cu 1-0 ai mereu şansa să câştigi, deci nu am fost surprins că am egalat. Mi-a plăcut atmosfera, chiar dacă stadionul nu a fost prea mare, chiar mi-a plăcut”, a spus Giovanni Costantino, după meciul cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948adrian mititeluccakyros vassaras,  

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul