Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu bagă râcă între Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu: ”O să afle lumea cum l-ai bârfit înainte să te pună preşedinte”

Adrian Mititelu bagă râcă între Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu: ”O să afle lumea cum l-ai bârfit înainte să te pună preşedinte”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu nu i-a menajat deloc pe rivalii de la Universitatea Craiova: a venit cu acuzaţii extrem de dure la adresa lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu.

Adrian Mititelu bagă râcă între Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu: ”Vindea meciuri pe bandă rulantă! A băgat Craiova în cele mai ruşinoase blaturi!”

Adrian Mititelu, patronul echipei U Craiova 1948, îşi continuă războiul cu cei de la Universitatea Craiova. Mititelu a aruncat, din nou, cu acuzaţii la adresa patronul Mihai Rotaru şi la preşedintele Sorin Cârţu.

Acesta a ameninţat că va prezenta dovezi care atestă favorizarea echipei lui Mihai Rotaru de către autorităţile locale.

"Cei de la CSU se dau mari manageri… se vede ce proiect ai, când îl ai pe Cârţu preşedinte. Ăla e proiect? Să fim serioşi! A fost un fotbalist bun, în rest... când îl pui pe Cârţu şef, proiectul e mort!

Cârţu mă urăşte pentru că n-am vrut să-l pun antrenor niciodată. A intervenit la mine cu fel şi fel de pile, cu procurori, judecători, n-am vrut să-l pun antrenor. Chiar marele Ilie Balaci m-a rugat să nu-l spun, că fac cea mai mare prostie. Nici măcar Balaci nu l-a dorit.

Nu te mai poza în Făt-Frumos, Cârţule, că nu eşti! În afară de fotbalistul Cârţu, la orice altceva eşti antifotbal. Câte blaturi ai făcut, cum ai spălat bani la clubul ăsta, ai fost primul care l-ai falimentat, în 1993. Ai dat dovadă de lipsă de respect faţă de mamele, surorile unor fotbalişti. O să afle lumea cine ai fost în relaţiile interumane pe care le-ai avut.

Poate îi spun lui Rotaru cum îl bârfeai înainte să te pună preşedinte şi ce etichetă îi puneai prin localurile din Craiova! Îl aştept pe Cârţu de vreo zece ani, abia aştept să mă apuc de el!

Rotaru a făcut o mare greşeală când a zis de 800 de suporteri, şi-a dat foc la valiză! Cârţu şi-a permis să atace clubul, că ei sunt superiori. Ce superiori sunteţi? V-aţi înscris în Liga a 2-a direct! Eu am băgat zeci de milioane de euro în fotbal. Am fost atacat şi de Rotaru, şi de Cârţu, ei au început războiul!

O să arăt că Rotaru primeşte favoruri, am o echipă de investigaţie care lucrează. O să arăt că e discriminare mare în Craiova, că acest club superior a primit cadou 5 milioane de euro de la primărie. Din banii craiovenilor, domnul Rotaru primeşte o bază cu două mii de euro. Nu e corect! 

Cei de la CSU sunt spriijniţi de partid, e clar! Nu te mai lăuda cu numărul de spectatori, că te faci de râs", a spus Adrian Mititelu, în cadrul unei conferinţe de presă.

OFICIAL | Joao Janeiro a fost prezentat la FCU Craiova. ”Mult succes în Bănie!”

Afla mai multe despre: adrian mititeluu craiova 1948mihai rotarusorin cartu 

viewscnt
Articole similare