Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, eliberat trei zile din închisoare! Veste proastă pentru FC U Craiova: ”Ţinând cont de războiul ruso-ucrainean”

Adrian Mititelu, eliberat trei zile din închisoare! Veste proastă pentru FC U Craiova: ”Ţinând cont de războiul ruso-ucrainean”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a fost eliberat pentru trei zile din penitenciar şi le-a făcut o vizită jucătorilor săi, dar nu a venit cu veşti bune.

După ce primit permisiunea de a fi liber pentru trei zile, Adrian Mititelu jr. le-a făcut o vizită jucătorilor săi, însă nu a venit cu veşti plăcute.

FC U Craiova este unul dintre cele mai ”avute” din Liga 1, cu bugetul oltenilor ridicându-se aproape de cele ale FCSB-ului şi CFR-ului.

Însă, după ce a a pierdut două procese la FIFA, clubul oltean a fost silit să plătească dintre datoriile pe care le avea faţă de foşti jucători, iar patronul lui FC U şi-a informat actualii fotbalişti că vor avea o întârziere salarială.

Preşedintele Marcel Puşcaş a dezvăluit situaţia bizară în care se află Craiova lui Mititelu, care este silită să plătească datorii din urmă cu 12 ani, ale unei echipe a cărei continuatoare nu este, deşi are aceeaşi conducere.

Adrian Mititelu, eliberat trei zile din închisoare

Vreau să fac o precizare. Adrian Mititelu a fost în permisie săptămâna trecută, luni, marţi, miercuri. La noi se plătesc salariile pe data de 15 pentru luna precedentă.

Astăzi este prima zi întârziere pentru plata salariilor. În permisia pe care a avut-o, patronul a avut o discuţie cu stafful şi şi-a asumat o eventuală întârziere a salariilor de o lună, ţinând cont de războiul ruso-ucrainean şi de nişte datorii mai vechi care au venit de la UEFA, din 2009.

Ştiu şi jucătorii treaba aceasta, şi-au asumat, nu a comentat nimeni nimic. A întârzia o zi în contextul fotbalului românesc mi se pare o glumă.

Ne-a venit o adresă de la FIFA cum că trebuie să plătim o sumă pentru nişte jucători de acum 12 ani şi aşteptăm şi noi un răspuns de la Federaţia Română de Fotbal, că tot a venit domnul preşedinte într-o vizită electorală la noi ieri, că noi nu suntem consideraţi continuatorii acelei echipe din 2009.

Atunci, dacă nu eşti considerat continuator, de ce trebuie să plătim noi? Şi nu este o sumă mică. Nu poţi face nimic dacă FIFA te recunoaşte, dar nu te recunosc ai tăi”, a declarat Marcel Puşcaş, pentru sport.ro.

în urma unui începu modest de sezon, în care a schimbat trei antrenori, FC U Craiova a arătat o nouă faţă după revenirea lui Nicolo Napoli.

Echipa s-a apropiat de fruntea play-out-ului şi speră să atace play-off-ul în stagiunea viitoare.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare