Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalist nou în Ştefan cel Mare! Jucătorul care a revenit la Dinamo: ”Tocmai vin de la Săftică, sper să fiu pe foaia de joc la următorul meci”

Fotbalist nou în Ştefan cel Mare! Jucătorul care a revenit la Dinamo: ”Tocmai vin de la Săftică, sper să fiu pe foaia de joc la următorul meci”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Atacantul Desire Azankpo, ajuns la Dinamo în acest an, a apucat să joace doar un meci pentru ”câini” înainte de a se accidenta.

Desire Azankpo a fost atacantul dorit insistent de Dinamo, care a ajuns în Ştefan cel Mare din Ligue 2, de la Dunkerque.

Fotbalistul cu 14 selecţii pentru naţionala Beninului a apucat să debuteze în tricoul roş-alb pe 7 februarie, împotriva lui FC Botoşani, dar s-a accidentat şi a fost ”dat dispărut” de la club.

Azankpo nu dispăruse de fapt, ci doar îşi urma programul de recuperare pentru a reveni în lot cât mai rapid.

Aproape de întoarcerea pe gazon, atacantul de 28 de ani a explicat prin ce probleme a trecut şi a dezvăluit cum a fost convins să facă pasul din Franţa în România.

Fotbalist nou în Ştefan cel Mare

M-am accidentat. Nu am putut să joc, dar acum am terminat recuperarea şi sper să pot, pas cu pas, să joc în meciurile următoare. Mă simt mult mai bine acum.

A fost o accidentare oribilă la nervul sciatic. Nu ştiu exact cum s-a întâmplat. Am intrat la pauză. Înainte de meci şi la încălzire a fost totul normal.

După meciul cu Botoşani, am început să simt ceva, am crezut că poate e o lovitură din timpul meciului şi că trece. Am mers la hotel, am continuat să simt o durere.

Am fost la doctorul clubului, iar, a doua zi, când am zburat înapoi la Bucureşti m-a durut şi mai tare. Mi-am dat seama că e lovitură serioasă.  Am făcut nişte teste, tratamente, pentru că nu puteam să merg.

(n.r. eşti în Franţa?) Nu, tocmai ce vin de la Săftica, de la antrenament. Am făcut individual astăzi, urmând ca de mâine să mă antrenez cu colegii.

(n.r. să ne aşteptăm să fii pe foaia de joc la meciul următor?)  Să sperăm. Antrenorul va decide, dar eu chiar sper.

(n.r. ştiai ceva de Dinamo înainte să vii aici?) Bineînţeles. Ştiu că au cei mai buni suporteri. Mai ştiam că este a doua cea mai titrată echipă din ţară şi acest lucru a reprezentat o motivaţie în plus să vin aici.

Când am auzit Dinamo am zis <<Wow!>>. Toată lumea ştie de Dinamo peste tot în lume. Au o istorie foarte bogată, este un club foarte mare, dar este păcat că a ajuns în această situaţie.

Chiar şi când eram mic, am auzit de Dinamo Bucureşti. Am un respect enorm pentru acest club şi este o motivaţie în plus pentru mine.

Dacă pot ajuta cu ceva, aş fi foarte mândru să păstrăm echipa în această ligă. Mihai Joiţa mi-a spus foarte multe lucruri despre acest club.

I-am zis <<ascultă, sunt în Ligue 2, joc, nu vreau să mă duc în România>>. Când mi-a zis că este vorba de Dinamo Bucureşti am rămas surprins.

I-am zis să-mi dea puţin timp de gândire. Mi-a transmis că echipa este pe ultimele locuri. Nu am crezut acest lucru, aşa că a trebuit să verific pe Internet.

<<Sigur e vorba de Dinamo?>>, l-am întrebat. Mi-a spus că au multe probleme, din păcate. Am venit să ajut.

Nu am vrut, însă, să îmi închei contractul în Franţa şi să vin sub formă de jucător liber.

Am zis că vin, dar sub formă de împrumut, dacă îmi place ţara şi dacă nu aş fi avut altă ofertă mai bună.

Nu ştiam ţara, situaţia nu este cea mai bună, astfel că, în cazul în care lucrurile nu merg cum trebuie, mă pot întoarce înapoi în Franţa”, a declarat Dezire Azankpo, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: dezire azankpo 

viewscnt
Articole similare