Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu îi rezolvă lui Edi Iordănescu dilema în legătură cu postul de portar: ”Cum să nu avem variante?”

Gică Popescu îi rezolvă lui Edi Iordănescu dilema în legătură cu postul de portar: ”Cum să nu avem variante?”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Înaintea primei acţiuni ca selecţioner, Edi Iordănescu are o dilemă în legătură cu postul de portar.

În ultimii ani, postul de portar al echipei naţionale a fost cel mai bine acoperit, iar niciodată nu s-a pus problema că România nu ar avea un jucător valoros între buturi.

Bogdan Lobonţ, Costel Pantilimon, Ciprian Tătăruşanu, Silviu Lung jr. şi Florin Niţă au fost printre numele care au asigurat poarta ”tricolorilor”, ultimii doi prinzând puţine meciuri din pricina competiţiei, în ciuda valorii lor.

Însă, la prima acţiune ca selecţioner, Edi Iordănescu se confruntă cu o dilemă neobişnuită pentru naţionala noastră: cine va juca între buturi?

Florin Niţă, titularul de drept, nu mai face parte din primul 11 al Spartei Praga, astfel că nu are foarte multe meciuri în picioare, dar va fi cel mai probabil titularizat de Iordănescu.

Andrei Vlad, rezerva sa, are şanse minuscule de a adăuga unicii apariţii pe care o are sub tricolor, în urma gafelor incredibile făcute la FCSB.

Stafful echipei naţionale a ajuns să se gândească la variante precum Mihai Popa sau Horaţiu Moldovan, în timp ce Mirko Pigliacelli ar putea deveni o opţiune din vară.

Gică Popescu îi rezolvă lui Edi Iordănescu dilema în legătură cu postul de portar

Însă, Gică Popescu este convins că răspunsul este chiar ”sub nasul” echipei naţionale, în forma lui Marian Aioani.

Fostul mare internaţional român l-a lăudat pe portarul echipei sale pentru prestaţia reuşită împotriva FCSB-uluişi i-a transmis selecţionerului că Aioani este cea mai bună opţiune.

Aţi văzut cum a apărat Aioani în seara asta? Cum să nu avem variante? Aioani! Le spun eu, uitaţi-vă la meciul făcut de Aioani în seara asta, cred că poate să fie o solutie.

Sunt jucători de la U21 care au făcut pasul către echipa mare, de ce să nu facă pasul şi Aioani?”, a declarat Gică Popescu.

Marian Aioani a mai făcut parte din lotul echipei naţionale, însă nu a prins până acum niciun meci pentru reprezentativa noastră mare.

În schimb, portarul Farului a fost titular pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Afla mai multe despre: marian aioani 

viewscnt
Articole similare