Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul FCSB-ului, ridicat în slăvi de un fotbalist francez: ”Am jucat cu Kingsley Coman, Moussa Dembele... Tavi Popescu poate juca în Ligue 1 cu uşurinţă”

Starul FCSB-ului, ridicat în slăvi de un fotbalist francez: ”Am jucat cu Kingsley Coman, Moussa Dembele... Tavi Popescu poate juca în Ligue 1 cu uşurinţă”

FCSB

Comentarii

OCtavian Popescu a impresionat din nou pentru FCSB, în primul meci al roş-albaştrilor din play-off.

FCSB a debutat cu dreptul în play-off, reuşind să câştige cu 2-0 duelul cu Farul, la doar două săptămâni de când pierduse cu acelaşi scor, pe acelaşi teren, împotriva aceleiaşi echipe.

Edjouma a marcat primul gol pentru trupa lui Toni Petrea, înainte ca Tavi Popescu să stabilească scorul final în ultimele minute, după ce Dussaut fusese eliminat controversat.

A fost al patrulea gol pentru perla FCSB-ului în acest an, care a început să arate multă încredere pe gazon, în urma laudelor primite.

Spre deosebire de alte meciuri, Tavi Popescu a trimis foarte multe spre poarta Farului duminică seara, ducând la ambele goluri.

În urma partidei, omul care a marcat cu o reluare din urma unuia dintre şuturile lui Popescu, Malcom Edjouma, a vorbit la superlativ despre coechipierul său.

Starul FCSB-ului, ridicat în slăvi de un fotbalist francez

Jucătorul venit la FCSB de la Botoşani în această iarnă a afirmat că, după ce a jucat cu Kingsley Coman şi Moussa Dembele pe început de carieră, este convins că Tavi Popescu ar putea evolua în Ligue 1.

Important este că am marcat şi am obţinut cele trei puncte. Trebuie să rămânem concentraţi în continuare. Nu a fost vorba de revanşă, noi trebui să câştigăm toate meciurile.

Am evoluat în multe partide în ultima perioadă, au fost şi emoţiile legate de transfer, şi am fost obosit. Dar încerc să îmi revin. Încerc să înscriu şi să îmi ajut echipa să câştige.

De aceea am venit aici, să-mi ajut echipa cât mai mult. Aşa e fotbalul, trebuie să luăm meci după meci. Trebuie să rămânem concentraţi pe joc, nu contează câte puncte diferenţă sunt.

Am jucat cu Kingsley Coman, Moussa Dembele... fotbalişti ca Tavi Popescu pot juca în prima ligă din Franţa cu uşurinţă”, a declarat Malcom Edjouma.

În urma prestaţiilor sale de senzaţie din acest an, s-a tot vorbit despre o posibilă convocare pentru Tavi Popescu, iar acesta ar urma să facă parte din lotul lui Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare