Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr. îl ameninţă pe Gabriel Bodescu: ”Potoleşte-te, altfel te distrugem” | EXCLUSIV

Adrian Mititelu Jr. îl ameninţă pe Gabriel Bodescu: ”Potoleşte-te, altfel te distrugem” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, a fost ţinta lui Adrian Mititelu junior. Fiul patronului de la U Craiova 1948 a lansat acuzaţii dure, pe care susţine că le va prezenta Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Meciul dintre CFR Cluj şi FC U Craiova s-a disputat joi seară, în cadrul barajului pentru Conference League, iar ardelenii au învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Kolinger, în prelungiri, în minutul 97. Oltenii au jucat cu un om în minus din minutul 68, iar cel de-al doilea cartonaş roşu a venit în minutul 105+1.

Război în toată regula între familia Mititelu şi Gabrel Bodescu. Adrian Mititelu Jr. a avut o intervenţie telefonică la Orange Sport prin care şi-a continuat seria de acuzaţii. 

”Da, se va materializa curând. Ceea am scris în postare este 100% adevărat. Ştiu că la prima vedere pare o fumigenă sau ca o anumită răzbunare, dar tot ce am scris este adevărat. Sunt şi alte detalii mai grave decât ce am scris acolo. 

Multe din întâmplările mele şi ale apropiaţilor mele, cu Gabriel Bodescu, au fost în perioada în care tatăl meu era încarcerat. De aceea eu am făcut aceste dezvăluiri.  Ceea ce se întâmplă la FRF, aşa cum a numit tatăl meu în presă, este o Crimă Organizată. Totul este controlat şi manevrat.

Nu este nicio transparenţă. Aşa cum am văzut azi în comunicatul lor că au toleranţă zero, este doar o declaraţie artificială, cum ne-au obişnuit în ultimii 10 ani de zile.

Am văzut că mi s-a imputat că de ce l-am votat pe Răzvan Burleanu, dar pe cine să votăm, că ultima dată n-a avut contracandidat.

Sunt foarte periculoşi, foarte răzbunători. Acest om a devenit răzbunător cu clubulul nostru, o dată cu faptul că nu l-am angajat pe acel conducător de Liga 3. Nu vreau să dau nume deocamdată. Mi-aduc aminte că am câştigat în Giuleşti, 2-1, şi m-a sunat domnul Bodescu să mă felicite. Şi i-am spus: ”Degeaba mă felicitaţi, dacă nu respectaţi regulamentul şi o să daţi 3-0 pentru Sepsi”. ”Adiţă, că n-am ce să fac, trebuie să câştige Sepsi cu 3-0 la masa verde, că aşa spune regulamentul”. S-a dovedit că nu aşa scria în regulament. Dacă nu făceam acele presiuni mediace.. Am stat zi de zi cu regulamentul cu presiuni asupra judecătorilor la Comisia de Recurs, niciodată nu câştigam acel proces.

Pentru lucrul acela, că nu am acceptat să pierdem cu 0-3, iar tata a ieşit public şi a spus numele lui Bodescu, a deranjat şi mai tare şi am avut numai arbitraje ostile şi ameninţări prin diverse persoane.

Redaţi faza. A fost un henţ mega-evident al lui Sekou Sidibe. Cum ai interpreta regulamentul, în toate felurile şi modurile, nu ai cum să validezi acel gol. Spre stupefacţia şi surprinderea noastră acel gol a fost validat. Chiar ne-am mirat, cu oficialii, cu toţi, cum au putut să dea acel gol al lui Sidibe.

Ca să aflu, apoi, printr-un prieten comun, că prin intervenţia domnului Bodescu a fost validat acel gol şi, dacă vreau să beneficiez de arbitraje bune în continuare în campionat şi ce decizii poate să ia dumnealui în privinţa arbitrajului să-l angajez pe acel preşedinte de liga a treia.

(n.r. - Bodescu avea putere asupra lui Dima în cabina VAR?)  Are puterea asupra multor arbitri, iar Popa este unul dintre oamenii de bază ai lui Bodescu. Am vorbit de foarte multe ori. Am fost de multe ori atras să intru în caracatiţă. Că trebuie să faci ce spui ei: acum stai, acum nu. Iar eu nu am vrut să fac egalităţi cu acest om şi iată ce se întâmplă.

Să se potolească cu atacurile la adresa clubului nostru, altfel îl distrugem. Tot ce înseamnă FRF, în acest moment, înseamnă Gabriel Bodescu. Manevrează FRF şi o distruge prin ceea ce face.

Avem nişte chitanţe, ştie foarte bine despre ce este vorba. Avem probe în tot ce spune, probe şi martori.

Îmi spune, la Liga 2, sezonul 2020/2021, când mă plângeam de arbitraje la el, îmi spunea: ”Stai liniştit, că în etapa următoare ţi-l dau pe Chivulete”, şi când îl dădea nu era nicio problemă. Nu mă fura, că era omul lui.

Eu mă plângeam la el, de arbitraj, în Liga 2. Nu rezolva meciul, era asigurarea lui că nu vor fi probleme.

Sunt nişte paşi în bucutăria noastră internă pe care îi vom demara. Eu mi-am dat seama cât de puternici şi răzbunători sunt, când îl făceau pe Gigi Becali numai cioban şi ce-o să-i facă lui FCSB, pentru că Gigi Becali îl critica tot timpul pe Burleanu şi arbitrajul”, a declarat Adrian Mititelu Jr. la Orange Sport. 

Acuzaţii incendiare la adresa lui Mihai Rotaru: ”Avea afaceri cu procurorul DNA! Noi am vrut să-i facem flagrant, dar am fost refuzaţi” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adrian mititelu jrgabriel bodescuu craiova 1948frf 

viewscnt
Articole similare