You are here:

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă! ”Briliantul” a numit echipa din Superliga cu care a negociat: ”Mai aştept”

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă! ”Briliantul” a numit echipa din Superliga cu care a negociat: ”Mai aştept”

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu a recunoscut că a negociat cu Hermannstadt la începutul acestui sezon/

Adrian Mutu este liber de contract din luna aprilie a acestui an, după un scurt mandat pe banca CFR-ului.

După un parcurs slab în campionat, ardelenii au fost eliminaţi într-o manieră ruşinoasă de divizionara secundă, Corvinul Hunedoara, scor 0-4,  eşec ce l-a determinat pe ”Briliant” să renunţe la banca fostei campioane.

Despărţirea de formaţia feroviară a fost conflicutală, după ce Mutu a acuzat că a fost ”lucrat” de grecul Panagiots Tachtsidis, cel care a fost eliminat în startul partidei de la Hunedoara.

În această vară, Adrian Mutu s-a aflat pe lista scurtă a posibililor selecţioneri pentru naţionala României, însă Federaţia l-a preferat într-un final pe Mircea Lucescu.

Mutu a refuzat să o antreneze pe Hermannstadt

Fostul atacant al Fiorentinei a dezvăluit că a purtat discuţii cu conducătorii lui Hermannstadt, însă a refuzat propunerea înaintată de ardeleni deoarece a preferat să preia o echipă în pauza competiţională, nu îl plin sezon.

„Nu am discutat recent cu cei de la Hermannstadt. Au fost ceva contacte, dar acum două luni, nu acum. Aşa cum le-am spus acum două luni, îţi spun şi ţie acum, eu mai aştept, momentan nu sunt interesat şi le mulţumesc pentru interes. Consider că nu e perioadă propice pentru un antrenor să ia o echipă.

Mai logic ar fi să o iei atunci când se întrerupe campionatul şi când ai şi o perioadă de pregătire ca să poţi să-ţi pui cât de cât amprenta şi să pregăteşti echipa după filosofia ta.

Pot să antrenez în România, depinde ce proiect, dar nu acum, mai e o lună şi jumătate şi se va întrerupe”, a spus Adrian Mutu la Fanatik.

În urmă cu o două luni, Marius Mălădărşanu, actualul tehnician al lui Hermannstadt, a recunoscut că au existat discuţii între patronatul lui Hermannstadt şi Adrian Mutu.

La nivel de club în România, Adi Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari, FC U Craiova, Rapid şi CFR Cluj.

Hermannstadt este pe locul 12 în Superliga, cu 13 puncte.

 

Afla mai multe despre: superligahermannstadtadrian mutu 

viewscnt
Articole similare