Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, după victoria contra Chindiei: ”O seară reuşită!” + cât de serioasă este accidentarea lui Andrei Ciobanu

Adrian Mutu, după victoria contra Chindiei: ”O seară reuşită!” + cât de serioasă este accidentarea lui Andrei Ciobanu

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti s-a impus împotriva Chindiei Târgovişte, scor 2-0 (0-0), sâmbătă seara, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

  • Golurile giuleştenilor au fost marcate de Marko Dugandzic (min. 65 - pen) şi autogolul lui Deian Boldor (min. 69).

Adrian Mutu, la finalul partidei cu Chindia Târgovişte: ”Vrem nouă puncte în ultimele trei etape”

Adrian Mutu este mulţumit de faptul că jucătorii săi au reuşit să obţină toate cele trei puncte în duelul cu Chindia, însă le-a trasat acestora un obiectiv îndrăzneţ pentru ultimele trei etape din sezonul regulat.

În acelaşi timp, ”Briliantul” s-a bucurat de revenirea pe teren a lui Papeau, după aproape cinci luni de pauză, dar a fost trist de faptul că l-a pierdut pe Andrei Ciobanu, accidentat în prima repriză.

De asemenea, Mutu îl aşteaptă printre titulari şi pe ultimul venit, Hervin Ongenda, fostul jucător al celor de la Paris Saint-Germain.

Am jucat bine astăzi, am dominat meciul. Am jucat pe atac. Mă bucur că am reuşit să câştigăm până la urmă. Mă bucur pentru Marko că şi-a reveni, să facă ce ştie - să marcheze..

Cred că a fost o seară reuşită. Cu o echipă care se apără bine, care are forţă în atac. Popa şi Cooper sunt jucători puternici, periculoşi pe contraatac, dar în seara aceasta am reuşit să-i blocăm. Cred că până în minutul 85, când a fost şutul lui Popa, n-au avut nicio ocazie.

Un meci reuşit. Ne bucurăm de cele trei puncte. Urmează meciul cu Botoşani, un nou duel care pe care.

(n.r. - despre accidentarea lui Andrei Ciobanu) A simţit o înţepătură la coaste, sper să nu fie o ruptură, aşacum pare. Îmi pare rău pentru el. Era momentul lui să să fie titular, s-a pregătit foarte bine şi chiar merita mai mult decât i-a oferit fotbalul în seara asta. Asta este viaţa, trebuie să fie puternic, să meargă înainte şi-l aşteptăm să se întoarcă alături de noi.

(n.r. - despre jucătorii introduşi pe parcurs) S-au mişcat bine. În primul rând mă uit la aportul loc în cadrul grupului, pe durata meciului. Se vedea că au avut poftă de joc. Am avut ocazii multe, chiar şi în prima repriză. Mă bucur că s-a întors şi Jayson. Când o să îl avem la 100% va fi foarte bine.

Lui Vali, de multe ori, îi lipsesc doar golurile la Rapid. În rest, îşi face treaba bine. Îşi pune calităţile în interesul echipei şi asta este ceea ce contează şi îl face apreciat. 

Şi Sefer a jucat bine, şi Ioniţă a început foarte bine. Suntem un grup în care avem multe posibilităţi. Să-l avem şi pe Ongenda alături de noi şi va fi o concurenţă foarte mare în cadrul grupului.

(n.r. - posibil penalty în prima repriză) Nu am văzut reluările. Marko zice că a fost tras. Am văzut şi eu tricoul desprins, dar nu ştiu cum s-a interpretat. Este o presiune şi pe arbitri. Mulţi oameni au făcut o atmosferă în jurul Rapidului, că am fi favorizaţi, iar acest lucru este o presiune şi pentru arbitri.

Cel mai important lucru sunt punctele, de aceea victoria este importantă. Până vom intra în play-off, sper să strângem cât mai multe puncte, adică nouă. Dup-aia vom vede ce va fi”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu Chindia.

În urma acestui rezultat, Rapid urcă provizoriu pe podium, pe locul 3, cu 49 de puncte, în timp ce Chindia Târgovişte rămâne pe locul 10, cu 30 de puncte.

VIDEO: Rezumat Rapid - Chindia 2-0

Afla mai multe despre: adrian mutusuperligachindiarapid 

viewscnt
Articole similare