Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, înfrângere la primul meci pe banca celor de la Neftchi Baku

Adrian Mutu, înfrângere la primul meci pe banca celor de la Neftchi Baku
Comentarii

Adrian Mutu (44 de ani) a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Neftchi Baku, scor 0-1, într-un meci amical cu turcii de la Fenerbahce.

Adrian Mutu, înfrângere la debutul la Neftchi Baku

Tehnicianul român a ajuns marţi seara în cantonamentul din Rusia al celor de la Neftchi Baku şi deja a avut parte de primul său meci în calitate de antrenor al echipei din capitala Azerbaidjanului.

Debutul nu a fost unul de succes pentru Mutu, formaţia sa fiind învinsă la limită de Fenerbahce, scor 1-0.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Edin Dzeko în minutul 72. A fost cea de-a treia înfrângere la rând pentru Neftchi în cantonament, după 1-3 cu Zenit şi 0-4 cu Steaua Roşie Belgrad.

Bergodi nu a înţeles decizia lui Mutu. ”Eu nu aş fi plecat niciodată”. Ce a spus despre relaţia cu galeria

Cristiano Bergodi (58 de ani) a semnat cu Rapid Bucureşti. Contractul italianului se întinde pe două sezoane, ani în care pretenţiile sunt mari din partea conducerii. Fostul antrenor al lui Sepsi a acordat un prim interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului giuleştean.

La primul antrenament de la revenirea pe banca tehnică a Rapidului, tehnicianul italian a declarat că nu înţelege motivul pentru care Adi Mutu a plecat la campioana Azerbaidjanului.

 ”Cu Adrian nu am vorbit, cunosc majoritatea jucătorilor, pe unii i-am şi antrenat. Nu e vreo problemă. Nu îmi dau cu părerea despre campionatul din Azerbaidjan, dar a fost o surpriză. La cum gândesc eu, nu aş fi plecat niciodată de la o echipă ca Rapid. Dar este de respectat ce a făcut Adi, nu trebuie judecat”, a spus Begodi.

Fostul lider al galeriei giuleştene, Gheorghe Răducan, cunoscut sub porecla de ”Corsicanu”, dar şi Liviu Ungurean alias ”Bocciu”, actualul şef al Peluzei Nord, au pus presiune pe conducerea clubului pentru a forţa venirea lui Marius Şumudică la Rapid. Cu toate acestea, Dan Şucu nu a dat înapoi şi a ales varianta antrenorului italian, în ciuda faptului că majoritatea fanilor giuleşteni.

”Rapidiştii m-au susţinut şi m-au plăcut când am fost antrenor, dar nu am vorbit cu liderii. Cu galeria nu am discutat pentru că e vorba de ei în ce s-a întâmplat în ultimele zile. 

(n.r. despre presiunea pusă de fani pe conducere pentru numirea lui Şumudică) Nu m-a speriat pentru că suntem persoane civilizate. Se poate ca în cursul campionatului fanii să mă critice, dar pentru mine nu e vreo problemă. E treaba lor chestia cu Marius Şumudică, mie nu mi-a plăcut niciodată să fac polemică”, a adăugat Bergodi.

Afla mai multe despre: adrian mutuneftchi bakuazerbaidjan 

viewscnt
Articole similare