Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Dinamo în Ghencea, pe placul lui Charalambous: ”Sunt bucuros că vom juca acolo. Îmi plac astfel de arene”

FCSB - Dinamo în Ghencea, pe placul lui Charalambous: ”Sunt bucuros că vom juca acolo. Îmi plac astfel de arene”

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous (42 de ani) a prefaţat duelul cu U Craiova 1948 şi a vorbit despre derby-ul cu Dinamo din Ghencea.

După lungi demersuri, FCSB a primit dreptul de a găzdui meciuri pe noua arenă din Ghencea, casa celor de la CSA Steaua, cu ocazia derby-ului cu Dinamo.

Totuşi, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, mai are încă îndoieli cu privire la această situaţie.

Motivul este reprezentat de faptul că CSA Steaua a stabilit în contractul cu FCSB o clauză de un milion de euro, care ar urma să se activeze dacă gazonul de pe arena ”Steaua” va fi deteriorat grav la finalul jocului cu Dinamo.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a oferit să plătească toate eventualele pagube din derby-ul cu Dinamo, însă în niciun caz nu va oferi o asigurare de un milion de euro.

FCSB - Dinamo în Ghencea, pe placul lui Charalambous: ”Sunt bucuros că vom juca acolo. Îmi plac astfel de arene”

În conferinţa de presă premergătoare meciului cu U Craiova 1948, antrenorul vicecampioanei, Elias Charalambous, a fost chestionat cu privire la cazul ”FCSB în Ghencea”.

Acesta a precizat că abia aşteaptă FCSB – Dinamo şi se aşteaptă ca atmosfera de pe arena din Ghencea să fie una incendiară.

Tehnicianul este de părere că tribunele stadionului sunt foarte aproape de gazon, iar acest lucru sporeşte acustica arenei.

”Am fost pe Ghencea, cu naţionala. Îmi plac astfel de arene, pentru că tribunele sunt aproape de teren şi se creează o atmosferă senzaţională.

Sunt bucuros că vom juca acolo, dar aş fi şi mai fericit dacă ne-am gândi la asta începând de luni. Acum, noi ne concentrăm pe meciul de mâine”, a declarat Charalambous, înaintea partidei cu U Craiova 1948.

Debutul FCSB-ului în Superligă, în compania formaţiei U Craiova 1948, la Târgu Jiu, are loc duminică, de la ora 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Ultimul meci jucat de FCSB în Ghencea a fsot pe 22 martie 2015. A fost o victorie cu 4-1 a echipei lui Gigi Becali, pregătită atunci de Costel Gâlcă, contra celor de la Viitorul.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb ghenceaelias charalambous 

viewscnt
Articole similare