You are here:

Adrian Porumboiu a numit fotbalistul favorit pe care l-a avut la FC Vaslui: "El rămâne preferatul meu" | EXCLUSIV

Adrian Porumboiu a numit fotbalistul favorit pe care l-a avut la FC Vaslui: "El rămâne preferatul meu" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu, unul dintre patronii care au investit sume uriaşe de bani în fotbalul românesc, şi-a ales fotbalistul favorit cu care a lucrat la FC Vaslui în perioada de glorie a echipei din Moldova.

În cadrul podcastului Euro Cast, un podcast Orange Sport, Adrian Porumboiu a numit fotbalistul preferat pe care l-a avut la FC Vaslui, în perioada în care băga bani în fotbalul românesc, în urmă cu mai mulţi bani.

Adrian Porumboiu, fără să stea pe gânduri: "Adailton rămâne preferatul meu de la FC Vaslui"

Brazilianul Adailton, sosit în România la o vârstă deja înaintată pentru un fotbalist, l-a impresionat pe Adrian Porumboiu şi i-a rămas în suflet fostului patron de la FC Vaslui, care l-a ales drept favorit.

De asemenae, brazilianul Wesley şi Luian Sânmărtean au fost menţionaţi de Adrian Porumboiu. "Adailton. De departe! Normal, şi Wesley a fost, Sânmărtean, dar preferatul meu rămâne Adailton", a declarat Adrian Porumboiu, la Euro Cast.

"Da". 1 milion € salariu la clubul din România! Patronul a recunoscut: "E contract" | EXCLUSIV

Fără să dea numele jucătorului, Adrian Porumboiu a dezvăluit la Euro Cast, un podcast Orange Sport, că a avut la FC Vaslui un fotbalist care câştiga un milion de euro pe sezon. "(n.r. - Au fost jucători care să câştige spre un milion de euro?) Da, un singur jucător, dar nu-i dau numele. Da, atât era contractul", a spus Adrian Porumboiu, la Euro Cast.

Afla mai multe despre: adrian porumboiufc vasluiadailtonfotbalist preferat 

viewscnt
Articole similare