You are here:

Afacerea făcută de Mititelu! De ce nu a vrut niciun ban de la Becali pe transferul lui Sidibe

Afacerea făcută de Mititelu! De ce nu a vrut niciun ban de la Becali pe transferul lui Sidibe

FCSB

Comentarii

Sekou Sidibe (23 de ani) va pleca de la FCU Craiova şi va semna cu FCSB.

Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB! Patronul campioanei şi-a asigurat serviciile lui Sekou Sidibe, de la FCU Craiova.

Potrivit informaţiilor oferite de fanatik.ro, Adrian Mititelu l-a cedat gratis pe Sekou Sidibe la FCSB. Totuşi, patronul oltenilor din Liga a 2-a şi-a păstrat un procent de 50% dintr-un viitor transfer al jucătorului.

Mititelu, prima reacţie după ce l-a transferat pe Sidibe 

Gigi Becali vrea să fie invincibil în Superligă şi a confirmat că l-a cumpărat pe Sidibe. Mititelu a explicat şi de ce l-a dat ”gratis” pe fotbalistul de la Craiova. 

"Gigi Becali îl va vinde pe Sidibe cu 4-5 milioane de euro. În momentul în care s-a aflat la PSV Eindhoven, era considerat un jucător de mare perspectivă.

Eu spun că va face ravagii la FCSB, o să vedeţi că va exploda acolo! Într-un sistem de joc 4-3-3, Sidibe poate fi un fotbalist letal.

Eu n-am luat nicun ban, dar avem coproprietate 50-50%. El era în ultimul an de contract şi îi era greu să mai joace în meciurile de luptă din Liga 2", a spus Adrian Mititelu, pentru ProSport.

Fotbalistul ar urma să ajungă la Bucureşti joi, 5 septembrie, pentru a face vizita medicală. FCU Craiova păstrează 50% din drepturile fotbalistului.

  • 100 de meciuri, 12 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Sidibe în tricoul echipei din Bănie

Afla mai multe despre: sidibemititelugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare