You are here:

Gigi Becali e de neoprit. A transferat un fotbalist de la Mititelu: “Da, tată, fac două echipe să-i spulber pe toţi”

Gigi Becali e de neoprit. A transferat un fotbalist de la Mititelu: “Da, tată, fac două echipe să-i spulber pe toţi”

FCSB

Comentarii

Sekou Sidibe (23 de ani) va pleca de la FCU Craiova şi a semnat cu FCSB.

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali e de neoprit

Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB! Patronul campioanei şi-a asigurat serviciile lui Sekou Sidibe, de la FCU Craiova.

Potrivit informaţiilor oferite de fanatik.ro, Adrian Mititelu l-a cedat gratis pe Sekou Sidibe la FCSB. Totuşi, patronul oltenilor din Liga a 2-a şi-a păstrat un procent de 50% dintr-un viitor transfer al jucătorului.

Gigi Becali vrea să fie invincibil în Superligă şi a confirmat că l-a cumpărat pe Sidibe.

“Da, tată, da, am vorbit cu Adrian Mititelu şi mâine îl iau şi pe Sidibe. Vreau să fac două echipe, una pentru Europa şi una pentru campionat şi să-i spulber pe toţi. Sidibe e un jucător interesant, îi dau o şansă.

Nu ştiu acum ce salariu o să-i dau, că n-am discutat. Dar o să-i dau un salariu mai mare decât are la Craiova. Dacă are 8.000 de euro la Craiova, îi dau 10.000. Vorbesc mâine şi tot mâine îl semnăm pe băiat.

V-am spus, îmi pregătesc o echipă de Champions League. Nu s-a putut anul ăsta, o să atac Champions League şi să defilez la anul. Să le arăt tuturor că Gigi Becali poate ajunge şi în Champions League”, a declarat, în exclusivitate, Gigi Becali pentru FANATIK.

”Dacă aveai tu banii pe cine luai?”. Daniel Bîrligea vs. Louis Munteanu. Pe cine ar ”sparge banca” Basarab Panduru: ”Are clasă!”
 

Afla mai multe despre: gigi becalimititelusidibe 

viewscnt
Articole similare