Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Albion Rrahmani confirmă transferul la Rapid. ”Va fi cel mai scump transfer din istoria campionatului kosovar”

Agentul lui Albion Rrahmani confirmă transferul la Rapid. ”Va fi cel mai scump transfer din istoria campionatului kosovar”

Fotbal

Comentarii

Rapid a ajuns la un acord pentru transferul atacantului kosovar Albion Rrahmani (22 de ani) de la Ballkani.

Jurnalistul kosovar Arlind Sadiku a stat de vorbă cu agentul fotbalistului, Kastriot Telaku, care i-a confirmat că transferul lui Albion Rrahmani a intrat pe ultima sută de metri.

Kosovarii confirmă transferul lui Albion Rrahmani

Rapidul ar urma să le plătească celor de la Ballkani aproximativ 600.000 de euro în schimbul lui Albion Rrahmani, cea ce ar reprezentat cel mai costisitor transfer realizat vreodată în campionatul din Kosovo.

Albion Rrahmani este aşteptat să se alăture Rapidului în această săptămână. Antrenorul său, Kastriot Telaku, mi-a confirmat faptul că există o înţelegere cu clubul român şi se aşteaptă o ultimă confirmare de la Ballkani.

Rrahmani va fi cel mai mare transfer din istoria Superligii din Kosovo”, a anunţat Arlind Sadiku pe reţelele sociale.

 

 

Singura problemă, în acest moment, este aducerea fotbalistului în România, deoarece statul nostru nu recunoaşte existenţa statului Kosovo. Aşadar, se caută soluţii pentru acest caz.

Nu ar fi primul jucător din Kosovo care evoluează în Superligă. Ermal Krasniqi a fost adus la CFR Cluj în ianuarie 2023, tot de la Ballkani, deci soluţii pentru rezolvarea problemei există.

  • Albion Rrahmani a marcat 30 de goluri şi a oferit opt pase în 50 de meciuri, în toate competiţiile pentru Ballkani.
  • Fotbalistul se află şi-n vederile selecţionerului statului Kosovo, însă nu a apucat să debuteze în naţionala de seniori.

Afla mai multe despre: kosovoballkanialbion rrahmani 

viewscnt
Articole similare