Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Salah negociază acordul dintre club şi starul egiptean. Ce salariu ar putea încasa

Agentul lui Salah negociază acordul dintre club şi starul egiptean. Ce salariu ar putea încasa

Liverpool

Comentarii

Negocierile pentru un nou acord între Salah şi Liverpool au început.

Mohamed Salah termină acordul cu Liverpool în 2023, o situaţie pe care gruparea de pe Anfield vrea să o rezolve cât mai rapid.

Mai multe cluburi mari din Europa s-au arătat deja interesate de transferul egipteanului. Potrivit presei engleze, Real Madrid, Paris Saint-Germain sau Manchester City ar putea fi destinaţii posibile pentru starul de pe Anfield.

Recent, Garry Neville a mărturisit că îl vede pe Salah plecând de la Liverpool, dar ultimele informaţii anunţă că gruparea de pe Anfield a demara deja negocierile pentru a-i asigura lui Salah un nou contract.

Mirror anunţă că agentul lui Salah a ajuns în Anglia pentru a negocia prelungirea contractului dintre jucător şi FC Liverpool. Fotbalistul ar solicita un salariu de 28 de milioane de euro net pentru a-şi prelungi acordul, ceea ce l-ar transforma într-unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lume.

Salah ar putea semna până în 2025, adică pentru încă două sezoane faţă de contractul actual.

Cotat la 100 de milioane de euro, Mo Salah are 29 de ani şi joacă la Liverpool din 2017. A marcat 135 de goluri în 213 meciuri pentru formaţia de pe Anfield Road, echipă cu care a cucerit titlul în Premier League, dar şi UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: mo salah 

viewscnt
Articole similare