Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost offside sau nu la golul lui FC Argeş împotriva Farului? Ce spune vinovatul Larie: ”Cei care se încălzeau au zis că a fost”

VIDEO | A fost offside sau nu la golul lui FC Argeş împotriva Farului? Ce spune vinovatul Larie: ”Cei care se încălzeau au zis că a fost”

Farul Constanța

Comentarii

FC Argeş a reuşit să o învingă pe Farul Constanţa, scor 2-1, în a 12-a etapă a Ligii 1. La primul gol marcat de piteşteni, poziţia lui Arias a fost suspectă de offside.

FC Argeş a continuat forma bună din ultimele etape de campionat şi a reuşit să se impună şi în faţa Farului Constanţa. Piteştenii au lovit prin Arias şi Viana, înainte ca Jefte să reducă din diferenţă, de la punctul cu var. Reuşita lui Arias a fost pusă sub dubiu însă, după ce asistentul ridicase fanionul pentru offside, însă golul a rămas valabil.

Decizia arbitrului asistent s-ar fi schimbat deoarece acesta ar fi considerat că intercepţia ratată a lui Larie a anulat poziţia de offside. Fundaşul constănţenilor a vorbit despre fază şi a afirmat că i s-a spus că ar fi fost offside, însă nu a dorit să comenteze prea mult incidentul.

A fost offside sau nu la golul lui FC Argeş împotriva Farului?

Suntem supăraţi, nu avem cum să fim altfel după o înfrângere. Nu ştiu dacă meritam să câştigăm, dar cred că este deplsarea în care am avut cele mai multe ocazii clare de gol, din păcate plecăm fără niciun punct.

Nu ştiu dacă e un complex neapărat, dar nu ştiu, poate, în afară de acest meci, e clar o diferenţă faţă de ce am practic acasă şi ce am jucat în deplasare. Cred că azi am practic un joc în care ne-am creat ocazii, dar din păcate nu am reuşit să marcăm şi am greşit de câteva ori, iar adversarul a profitat.

(n.r. despre golul lui Arias) Nici eu nu sunt în măsură să spun dacă a fost sau nu, aşa de pe margine, cei care se încălzeau au spus că a fost offside. Am încercat să o respeing, dar am atins-o foarte puţin, trebuie să decidă cei din studio, care se pricep mai bine, care văd şi reluările.

Eu nu am cum să spun, pentru că eram cu spatele şi chiar nu ştiu. Nu pricep si nu ştiu, dacă a fost offside, a greşit arbitrul, dacă nu, bravo lui că a apreciat corect”, a declarat Ionuţ Larie.

Afla mai multe despre: liga 1fc argeşfarul constanţaargeş farulionuţ larie 

viewscnt
Articole similare