Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ai spus asta acum 4 ani”. Basarab Panduru şi ”pariul” legat de FCSB | EXCLUSIV

”Ai spus asta acum 4 ani”. Basarab Panduru şi ”pariul” legat de FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a profitat de paşii greşiţi ai celor de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova şi şi-au mărit distanţa faţă de locul 2.

Panduru, despre lupta la titlu + Pariul legat de FCSB

FCSB a prins aripi după victoria categorică obţinută în prima etapă a anului, scor 4-0, în faţa UTA-ei. 

Basarab Panduru o vede pe FCSB principala favorită la titlu şi este de părere că, în momentul de faţă, nicio echipă nu poate să o încurce. 

Dan Udrea: ”La un moment dat, acum 4 ani, ai spus o chestie, care până în prezent e valabilă, cât timp o să fie sistemul play-off, play-out, FCSB nu va castiga campionatul”

Basarab Panduru: ”Da, dar cum să mai piardă acuma? Dacă intră cu punctele astea. În momentul ăsta nu le văd pe celelalte capabile. Acum nu ştiu ce se întâmplă cu venirea lui Mutu.

Nu îmi arată că sunt constante, cine poate lega 3-4 victorii la rând este doar FCSB în momentul ăsta. Ţie ţi se pare că e una capabilă să lege 3 victorii la rând?”

FCSB este lider în Superliga, cu 47 de puncte, la 11 puncte în faţa celor de la CFR Cluj. Rapid este pe locul 3, cu 36 de puncte.

Sezonul 2002-2003 a fost ultimul în care Rapid s-a încoronat campioana României. A fost al treilea titlu din palmaresul clubului.

”E singura rivală”. Unica echipă din Superligă care îi dă emoţii FCSB-ului în lupta la titlu | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fcsbtitlubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare