Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al treilea român la Galatasaray! Fotbalistul-surpriză vrea să plece de la FCSB în Turcia. Cim Bom va face oferta oficială

Al treilea român la Galatasaray! Fotbalistul-surpriză vrea să plece de la FCSB în Turcia. Cim Bom va face oferta oficială

FCSB

Comentarii

FCSB poate trimite încă un fotbalist la Galatasaray, după plecarea lui Olimpiu Moruţan în această vară. Presa din Turcia anunţă că echipa Cim Bom pregăteşte oferta oficială pentru jucătorul care a avut un început bun de sezon. Ianis Stoica (18 ani) poate fi al treilea român din lotul antrenat de Fatih Terim.

Fotbaliştii români sunt din nou la modă la Galatasaray, care îi foloseşte titularu pe Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. Internaţionalii români încă sunt în perioada de acomodare în Super Lig, după trecerea abruptă din Liga 1, dar se bucură de încrederea antrenorului emblematic al turcilor, Faith Terim. Multipla campioană din Turcia a plătit peste 10 milioane pentru cei doi, dar are de gând să mai aducă un jucător român ofensiv. 

Ianis Stoica poate fi al treilea român din lotul lui Galatasaray. Fotbalistul ar vrea să plece de la FCSB

FCSB îl consideră pe Ianis Stoica un fotbalist de viitor, dar, pentru a creşte, l-a împrumutat la Dunărea Călăraşi, Petrolul, Metaloglobus şi CSM Slatina, din cauza concurenţei acerbe din atac, în ultimele sezoane. În acest start de stagiune, fiul lui Pompiliu Stoica a profitat de absenţele din echipă, dar şi de plecarea lui Dennis Man şi a încântat prin jocul şi cifrele pe care le are. 

Atacantul a jucat în 10 meciuri şi a marcat cinci goluri, iar ascensiunea sa a fost remarcată de Galatasaray. Turcii de la Sporx susţin că Galatasaray a început devreme să-şi contureze lista de transferuri şi s-a decis asupra jucătorului de la FCSB, care "a atras atenţia prin jocul matur, deşi are doar 18 ani. El promite a fi următorul star din fotbalul românesc".

Sursa citată anunţă că Gigi Becali va primi o ofertă oficială pentru Ianis Stoica în ianuarie, atunci când se va redeschide perioada de transferuri. Iar cei de la Galatasaray sunt optimişti în privinţa mutării, mai ales că "jucătorul e dispus să plece (n.r. - de la FCSB)", mai scrie Sporx. 

Turcii anunţă că Fatih Terim şi-a dat acordul pentru transferul de la FCSB, după ce şi-a luat referinţe din partea lui Gică Hagi. 

Pentru Ianis Stoica urmează o perioadă în care se va lupta pentru un loc în atac, în ciuda perioadei bune pe care o traversează. Basarab Panduru a susţinut, pentru Telekom Sport, că tânărul fotbalist va avea o misiune mai grea la FCSB, după ce Octavian Popescu, Florin Tănase şi Florinel Coman vor reveni în lotul antrenat de Edi Iordănescu. 

Ianis Stoica mai are contract cu clubul finanţat de Gigi Becali până în 2023, iar în acest moment e cotat la 450.000 de euro, conform Transfermarkt. 

 

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbgigi becaliolimpiu morutanalexandru cicaldautransfer fcsb galatasaray,  

viewscnt
Articole similare