Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la Dinamo! Sponsorul important care a anunţat că se retrage după ce Mircea Rednic a fost dat afară. Zăvăleanu şi DDB au aflat | EXCLUSIV

Alarmă la Dinamo! Sponsorul important care a anunţat că se retrage după ce Mircea Rednic a fost dat afară. Zăvăleanu şi DDB au aflat | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ultima decizie majoră de la Dinamo Bucureşti poate avea repercusiuni. Unul dintre sponsorii importanţi ameninţă că se retrage, din cauza demiterii lui Mircea Rednic de pe banca tehnică.

Nicolae Badea îşi poate retrage susţinerea financiară de la Dinamo Bucureşti

Probleme la Dinamo Bucureşti nu se mai opresc. În plină luptă pentru evitarea retrogradării, administratorul special, Iuliu Mureşan, l-a dat afară pe Mircea Rednic. Fostul antrenor nu a primit bine vestea plecării şi a oferit o primă reacţie. 

Mircea Rednic se afla în biroul lui Nicolae Badea atunci când a aflat, de nicăieri, că a fost înlocuit cu Flavius Stoican, antrenorul cu care Dinamo Bucureşti încearcă să se salveze de la retrogradarea din Liga 1. 

Decizia de a scăpa de "Puriu"a înfuriat şi DDB, care a transmis un mesaj în care a făcut referire la Iuliu Mureşan. 

Şi aşa cu probleme financiare, din cauza insolvenţei prin care se încearcă micşorarea datoriilor, "câinii" riscă să primească încă o veste rea, care să îi afecteze din punct de vedere financiar. 

Computerland, unul dintre sponsorii importanţi ai clubului, se pregăteşte să părăsească proiectul din "Ştefan cel Mare". Firma este deţinută de Nicolae Badea, cel care a rămas aproape de club după ce a fost acţionar. Compania are un contract de sponsorizare cu Dinamo până în vara anului 2022. 

Conform informaţiilor Telekom Sport, Nicolae Badea i-a anunţat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, şi pe reprezentanţii DDB că-şi retrage sprijinul financiar. Mai mult, este decis să-i retragă şi pe sponsorii pe care i-a adus lângă Dinamo. 

Nicolae Badea a insistat pentru venirea lui Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti şi el s-a aflat alături de antrenor atunci când a aflat că a fost înlăturat de pe banca tehnică a alb-roşiilor. Omul de afaceri a oferit o reacţie, pentru Telekom Sport, despre plecarea lui Mircea Rednic. 

Dinamo Bucureşti nu a câştigat nici ultimul meci din 2021 şi a intrat în vacanţă cu grija retrogradării din Liga 1. Farul Constanţa a învins-o pe Farul cu 2-0, la Bucureşti, iar alb-roşii au rămas pe locul 15, cu doar 12 puncte acumulate după 21 de meciuri jucate. 

Afla mai multe despre: nicolae badeanicolae badea mircea rednicsponsor dinamoflavius stoican 

viewscnt
Articole similare