Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la FCSB: probleme cu un fotbalist important după calificarea în turul 3 din Conference League! A fost dus la spital la finalul partidei cu ŢSKA 1948 Sofia | EXCLUSIV

Alarmă la FCSB: probleme cu un fotbalist important după calificarea în turul 3 din Conference League! A fost dus la spital la finalul partidei cu ŢSKA 1948 Sofia | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat cu emoţii în turul trei preliminar al Conference League, 4-2 la general cu bulgarii de la ŢSKA 1948 Sofia, după ce a fost condusă cu 2-1 pe teren propriu. Emoţiile n-au trecut pentru "roş-albaştri" nici la finalul partidei de pe Arcul de Triumf.

Intrat în repriza secundă în locul lui Andrea Compagno, Alexandru Băluţă (29 de ani) a întâmpinat probleme în duelurile cu înalţii fundaşi adverşi, iar la finalul partidei a avut probleme medicale, după  fluierul de final al arbitrului albanez Juxhin Xhaja.

Alarmă la FCSB: Alexandru Băluţă, dus la spital după finalul meciului cu ŢSKA 1948 Sofia

Orange Sport a aflat că Alexandru Băluţă a mers la spital după FCSB - ŢSKA 1948 Sofia 3-2, manşa secundă a turului 2 preliminar din Conference League. Jucătorul "roş-albaştrilor" a avut probleme la coaste şi a fost dus la spital pentru a fi spus unei examinări complete din partea medicilor.

Alexandru Băluţă a avut probleme la coaste încă din finalul jocului de pe Arcul de Triumf, când s-a ţinut de zona respectivă, unde a simţit durere, cel mai probabil după contactele dure cu fundaşii lui ŢSKA 1948 care l-au dominat din punct de vedere fizic.

FCSB, calificare cu emoţii în turul 3 preliminar din Conference League, 4-2 la general cu ŢSKA 1948 Sofia

FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia bulgară CSKA 1948 Sofia, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat în turul al treilea, unde va înfrunta pe danezii de la Nordsjælland.

Pe Stadionul Arcul de Triumf, într-un meci fără spectatori, FCSB a avut un gol anulat în minutul 8, la Şut, pentru o poziţie de ofsaid. Bucureştenii au  trecut pe lângă gol în minutul 11, când Naumov a respins în bară la lovitura de cap a lui Compagno, dar au deschis scorul în minutul 27. Compagno a pasat excelent cu călcâiul pentru Florinel Coman, acesa a centrat în careu şi Djokovic a marcat primul său gol pentru FCSB. În minutul 49 oaspeţii au egalat prin Pedrinho. Daskalov a înscris şi el în minutul 68 şi oaspeţii au preluat conducerea egalând scorul general. FCSB a mai avut un gol anulat în minutul 75, la Alexandru Băluţă, pentru ofsaid. Însă, în minutul 82, Djokovic a reuşit dubla înscriind superb, după o pasă a lui Alexandru Băluţă. Scorul final, 3-2, a fost stabilit de Octavian Popescu, în minutul 90+1 şi FCSB va juca împotriva echipei daneze Nordsjælland.

FCSB: Târnovanu - Creţu, Dawa, Haruţ (Chiricheş 46), Radunovic - Şut, Djokovic, Olaru (Edjouma 88) – Miculescu (Cordea 37), Compagno (Al. Băluţă 59), Fl. Coman (Octavian Popescu 46). ANTRENOR: Elias Charalambous

ŢSKA 1948 SOFIA: Naumov - Gurishta, Petrov, Helinton, Rapnouil - Daskalov, Umarboev (Thalis 46) – Rusev (Karagaren 65), Stoichkov (Vuţov 52), Pedrinho (Kirilov 79) – Kjartansson. ANTRENOR: Atanas Ribarski

Cartonaşe galbene: Haruţ 35, Dawa 45+4, Djokovic 57, Olaru 58, Târnovanu 85 / Daskalov 15, Gurishta 25, Viyachki 90+4

Arbitri: Juxhin Xhaja – Nertil Bregasi, Arber Pema - Emanuela Rusta (toţi din Albania).

Afla mai multe despre: fcsb alexandru balutafcsb alexandru baluta spitalalexandru baluta problemealexandru baluta fcsb 

viewscnt
Articole similare