Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Becali şi-a ieşit din minţi! Ordin clar către Dică: jucătorii, OUT!

ALERTĂ | Becali şi-a ieşit din minţi! Ordin clar către Dică: jucătorii, OUT!

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul FCSB, a primit un ordin clar de la Gigi Becali, patronul care s-a înfuriat după meciul cu Anderlecht (0-0, pe Arena Naţională, în grupele Conference League). Becali vrea ca, de acum înainte, să joace titulari doar jucătorii care sunt în formă şi dau randament.

"Perla" Octavian Popescu (19 ani) este vizat direct de decizia lui Gigi Becali, care vrea să scoată din echip jucătorii care nu sunt în formă. Fotbalistul este într-o scădere drastică de formă şi nu mai are prestaţiile cu care a încântat în sezonul trecut la echipa roş-albastră.

ALERTĂ | Becali şi-a ieşit din minţi! Ordin clar către Dică: jucătorii, OUT!

Randamentul scăzut şi momentul nefast de formă prin care trece Octavian Popescu l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie importantă şi să transmită un ordin clar către Nicolae Dică, antrenorul roş-albaştrilor. Potrivit spotmedia.ro, Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a dat un ordin clar: vrea ca, de acum înainte, să fie titulari şi să joace doar jucătorii care sunt în formă.

Vizat direct de această decizie este, scrie sursa citată, Octavian Popescu, cu care Gigi Becali şi-a pierdut răbdare pentru că nu mai are realizările pe care le avea sezonul trecut. Prestaţiile "perlei" FCSB au început să scadă din play-off-ul sezonului trecut, însă în actuala stagiune nu a reuşit să marcheze deloc.

"De acum înainte joacă doar cine e mai în formă", a fost mesajul lui Becali către antrenor, anunţă spotmedia.ro.

Gigi Becali a început să-şi pună semne de întrebare: "100% e ceva cu Octavian Popescu. M-a dezamăgit"

Becali s-a declarat dezamăgit de jocul lui Octavian Popescu în partida cu Anderlecht şi, per total, în acest debut de sezon: „M-a dezamăgit Tavi Popescu. Nu ştiu ce e cu el. Trebuia să facă ceva aseară, era o pâine de mâncat pentru el. Măcar să fie ăla care a fost dacă nu mai creşte. Dădea goluri înainte. Vreau să dea goluri. Nu vreau să dea 10 goluri, ca-n sezonul trecut, să dea măcar 8. Să dea 6!

Nu mai are viziunea pe care o avea. 100% este ceva cu el. Nu ştiu ce, dar sigur e ceva cu el”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Octavian Popescu a jucat 16 meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a livrat două pase de gol, fără să marcheze.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliordinnicolae dicaoctavian popescudecizie 

viewscnt
Articole similare