Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Edi Iordănescu a acceptat să plece de la FCSB, după o discuţie decisivă cu Gigi Becali. UPDATE | Prima reacţie a patronului FCSB

ALERTĂ | Edi Iordănescu a acceptat să plece de la FCSB, după o discuţie decisivă cu Gigi Becali. UPDATE | Prima reacţie a patronului FCSB

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a cedat şi a acceptat să plece de la FCSB. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a avut duminică după-amiază o discuţie cu Gigi Becali şi cei doi au ajuns la un acord.

În cele din urmă, Edi Iordănescu a acceptat să plece de la FCSB după ce Gigi Becali l-a supus la o presiune constantă în ultimele zile.

Cei doi au avut o discuţie duminică după amiază, după o nouă intervenţie la TV a lui Gigi Becali, care l-a criticat din nou pe Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. Ar fi renunţat şi la clauza de reziliere

Sâmbătă seară, Edi Iordănescu a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care anunţa că Gigi Becali i-a cerut să-şi depună demisia, pe motiv că jocul echipei nu este spectaculos.

În aceeşi postare, antrenorul în vârstă de 43 de ani s-a arătat dispus să plece numai dacă Gigi Becali va achita clauza de reziliere de 500.000 de euro, pe care şi-a trecut-o în contract.

Edi Iordănescu a anunţat că, în cazul în care va primi aceşti bani, îi va direcţiona înspre donaţii. Însă Gigi Becali a răspuns vehement când a fost întrebat despre acea clauză şi a afirmat răspicat că nu este dispus să o plătească.

Până la urmă, cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi Edi Iordănescu a renunţat la acea clauză de reziliere. Gigi Becali a confirmat despărţirea de Edi Iordănescu.

Mai mult, patronul FCSB a anunţat că Edi Iordănescu a refuzat să fie plătit până la finalul contractului.

”Ne-am înţeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii şi pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Eu nu am înţeles nimic... Eu am zis de joc şi asta l-a afectat. Ce să fac? Să mint?

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruţan plecase. Aici îi dreptate. Veneau jucătorii şi urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?

Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă aşteptam la aşa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. A cerut 500.000, dar şi-a dat seama că mai avea câteva luni de contract...”, a confirmat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Din informaţiile Telekom Sport, Edi Iordănescu urmează să semneze luni dimineaţă încetarea contractului.

Edi Iordănescu a preluat-o pe FCSB pe 18 august şi a condus echipa în 12 partide oficiale.

Doar două înfrângeri a însumat tehnicianul pe banca vicecampioanei României, una la ”masa verde”, în Cupă, cu FC Voluntari, iar alta la al doilea meci pe bancă, împotriva fostei echipe, CFR.

Până la remiza cu FC Voluntari, formaţia roş-albastră câştigase şapte meciuri consecutive în Liga 1 şi începuse se se apropie uşor, uşor de liderul CFR.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare