Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | George Puşcaş se transferă! Italienii au anunţat destinaţia

ALERTĂ | George Puşcaş se transferă! Italienii au anunţat destinaţia

Serie A

Comentarii

George Puşcaş (27 de ani) este aproape să plece de la Genoa şi să schimbe echipa înainte de 2024. Presa din Italia a făcut anunţul despre mutarea care se pregăteşte pentru Puşcaş, atacant care s-a calificat la EURO 2024 cu naţionala României la finalul lunii noiembrie.

Italienii anunţă că transferul lui George Puşcaş este aproape de realizare. În ciuda informaţiilor care îl dădeau aproape de un împrumut la CFR Cluj, destinul lui "Puşki" este legat tot de Italia, se pare. Potrivit presei din "Cizmă", Como vrea transferul lui George Puşcaş.

Como, ultima echipă intrată în cursă pentru George Puşcaş

Deşi s-a scris că în pole-position pentru mutare este CFR Cluj, George Puşcaş este dorit de Como, care şi-a setat drept obiectiv promovarea în Serie A, scrie Il Giorno, sursă citată de parmalive.com. Atacantul român este legitimat în prezent la Genoa, dar nu joacă aproape deloc.

George Puşcaş mai are contract cu Genoa până în vara lui 2026. În afara celor de la Como, Spezia, Parma şi Bari, dar şi CFR Cluj, îl au pe lista de transferuri pe atacantul.

  • 10 - zece meciuri a strâns George Puşcaş în acest sezon la Genoa (283 de meciuri), timp în care a pasat decisiv o dată
  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: george puscastransfercomoitaliaserie bgenoastranieri 

viewscnt
Articole similare