Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă în naţionala Franţei. Selecţionerul Deschamps şi alţi jucători francezi suferă de o afecţiune medicală

Alertă în naţionala Franţei. Selecţionerul Deschamps şi alţi jucători francezi suferă de o afecţiune medicală

EURO

Comentarii

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps (55 de ani), şi alţi jucători francezi, printre care şi Kingsley Coman, suferă de o afecţiune medicală.

Mai mulţi componenţi ai naţionalei Franţei suferă de rinofaringită, chiar înainte de debutul EURO 2024

Mai mulţi jucători din echipa naţională a Franţei şi membri ai staff-ului tehnic francez suferă de rinofaringită. Kingsley Coman este jucătorul cel mai afectat. Cu patru zile înainte de meciul cu Austria, de la EURO 2024, situaţia nu pare să îngrijoreze, relatează RMC Sport.

Gât iritat, nas care curge şi frisoane. Aceste simptome au afectat o parte din prima reprezentativă a Franţei încă de la sosirea în Germania. Mai mulţi jucători s-au plâns de această scădere de formă după şedinţa de pregătire de miercuri, 12 iunie.

Informaţia a fost confirmată de Ousmane Dembele într-o conferinţă de presă. Acesta a fost primul care a suferit de rinofaringită. El a fost menajat împotriva Luxemburgului (3-0) la Metz, înainte de a fi scutit de sarcini media la sfârşitul săptămânii trecute. Am deschis calea", a zâmbit jucătorul legitimat la PSG. "Lucrurile stau mult mai bune astăzi, cu excepţia lui Kingsley (n.r. Coman)".

El nu este singurul care a fost răpus de această infecţie virală uşoară. Selecţionerul Didier Deschamps a fost şi el afectat, deşi acest lucru nu l-a împiedicat să vorbească mai tare în timpul antrenamentului. 

Cu patru zile înainte ca ”Les Bleus” să întâlnească Austria, situaţia nu este deosebit de îngrijorătoare, menţonază RMC Sport.

La EURO 2024, Franţa face parte din grupa D, alături de Polonia, Olanda şi Austria.

Afla mai multe despre: euro 2024didier deschampsfranta 

viewscnt
Articole similare