Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Maşina în care se afla Gigi Becali, implicată într-un accident rutier. Care sunt primele informaţii

ALERTĂ | Maşina în care se afla Gigi Becali, implicată într-un accident rutier. Care sunt primele informaţiigalerie foto

FCSB

Comentarii

O maşină care în care se afla Gigi Becali a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident rutier. Din fericire, nu au existat victime. Automobilul patronului FCSB era condus de Ionuţ Luţu.

UPDATE 10:59 - Poliţia a dat verdictul în cazul accidentului în care a fost implicată maşina lui Gigi Becali. Ionuţ Luţu, şoferul omului de afaceri, a rămas fără permis pentru două luni, potrivit ProSport, care mai anunţă că şoferul celeilalte maşini a fost găsit cu o alcoolemie de 0,18 la mie şi a rămas fără permis trei luni.

Din fericire, doar pagube materiale au rezultat ca urmare a accidentului petrecut pe Bulevardul Aviatorilor.


UPDATE: Din primele informaţii, cel care a provocat accidentul a fost şoferul care conducea automobilul lui Gigi Becali.

Un martor care a asistat la întreaga scenă, dar care a dorit să-şi păstreze anonimatul, ne-a declarat că maşina marca Mercedes-Maybach se îndrepta dinspre Piaţa Charles de Gaulle înspre Piaţa Victoriei şi a făcut brusc stânga peste linia dublă continuă, în dreptul palatului lui Gigi Becali.

”Eu eram în coloana din spatele maşinii Mercedes. Mergeam pe Bulevardul Aviatorilor, sensul spre Piaţa Victoriei. La un moment dat, şoferul Mercedesului a frânat brusc, fără să semnalizeze şi a făcut stânga în dreptul străzii Aleea Alexandru, peste linia dublă continuă.

Din sens opus, dinspre Victoriei, venea o Dacia Logan de culoare gri, pe care a lovit-o în zona roţii din stânga-spate. Probabil că n-a văzut Loganul, pentru că era de culoare gri, plus că intensitatea farurilor nu era aşa bună.

În urma impactului, Loganul a fost aruncat pe contrasens, în timp ce Mercedesul s-a răsucit cu spatele spre Aleea Alexandru”, a declarat pentru telekomsport.ro un martor care a dorit să-şi păstreze anonimatul.


Una dintre maşinile pe care Gigi Becali le deţine a fost implicată într-un accident rutirer, luni dimineaţa, pe Bulevardul Aviatorilor, din Bucureşti.

Potrivit g4media.ro, patronul FCSB se afla pe locul din dreapta şi, din fericire, nu au existat victime. Sursa citată susţine că şoferul vinovat a ieşit pozitiv la testul cu aparatul etilotest.

Maşina în care se afla Gigi Becali, implicată într-un accident rutier

Luni dimineaţă, maşina în care se afla Gigi Becali a fost implicată într-un accident pe Bulevardul Aviatorilor, din Bucureşti, chiar în apropiere de palatul pe care patronul FCSB îl deţine în Aleea Alexandru, nr. 1

Gigi Becali se afla pe locul din dreapta şi, din fericire, nu au existat victime. Totuşi, la faţa locului s-a deplasat inclusiv un echipaj SMURD.

Automobilul lui Gigi Becali, celebrul model Maybach pe care patronul FCSB şi l-a cumpărat în luna mai, s-a ciocnit un o Dacia Logan. Din fericire, viteza de impact a fost mică, astfel că n-au fost victime. Maşina lui Becali era condusă de Ionuţ Luţu.

Maybach, maşina care i-a adus probleme lui Gigi Becali

De-a lungul anilor, de când e în prim-planul fotbalului românesc, Gigi Becali a achiziţionat două maşini Mercedes Maybach. Cu prima a avut probleme şi a reperat-o cu ranga, în văzul camerelor de luat vederi. Cu cea de-a doua, problemele lui Gigi Becali au început în luna mai, după ce şi-a cumpărat-o. La începutul lunii mai, anul acesta, Gigi Becali a rămas fără permis, pe autostradă.

Noul Maybach al lui Gigi Becali e unicat în România: „Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum. Eu am luat-o pe prima”, spunea Gigi Becali la vremea când a rămas fără permis.Automobilul abia cumpărat de omul de afaceri din Pipera este un Mercedes-Maybach-S-class, produs de Mercedes folosind dotările de lux dintr-un Maybach. Limuzina are un preţ de pornire de 186.000 de dolari şi are un motor V-8, de 496 de cai putere. Viteza maximă pe care bolidul o atinge este de 250 km/h.


 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare